Cu prețuri începând de la 55,99 de lei, utilizatorii se pot bucura de echipamente performante, compatibile cu cele mai noi standarde de conectivitate.

Într-o perioadă în care vrem să fim mult mai aproape de familie și de prieteni, conexiunea este un factor decisiv, iar calitatea acesteia este esențială, dacă ne dorim o experiență care să ne facă să ne simțim în strânsă legătură cu cei dragi.

Routerul Mercusys MR70X oferă o viteză totală de până la 1.8 Gbps (1201 Mbps în banda de 5GHz și 574 Mbps în banda de 2.4GHz) și, în același timp, oferă de 4 ori mai multă capacitate de conectare prin intermediul tehnologiilor OFDMA și MU-MIMO care permit transmiterea simultan a datelor către și de la mai multe dispozitive, pentru îmbunătățirea semnificativă a eficienței rețelei.

Fie că vorbim despre filme, gaming online sau despre produsele smart home din locuință, utilizatorii nu trebuie să-și facă probleme cu privire la conexiunea Wi-Fi, nici pe suprafețe mari. Asta pentru că sistemul mesh Halo H50G a fost conceput special pentru ca cele trei unități individuale AC1900 să asigure o acoperire de până la 557 mp. Fiecare unitate a sistemului Mesh Wi-Fi H50G oferă conexiuni dual-band foarte rapide, cu viteze combinate de până la 1.9 Gbps. Cu 6 fluxuri simultane de date, Halo H50G poate oferi dispozitivelor mai multă lățime de bandă, astfel încât utilizatorii să beneficieze de cele mai rapide viteze pentru streaming, gaming sau descărcări și asigură viteze optime pentru până la 100 de dispozitive simultan.

Tot pentru o interacțiune fluidă cu cei dragi de sărbători, routerul Mercusys MR50G AC1900 Dual Band Gigabit cu Beamforming, MU-MIMO, Smart Connect, Control Parental și Mod Access Point oferă viteze de până la 1900 Mbps (1300 Mbps în banda de 5 GHz și 600 Mbps în banda de 2,4 GHz) și conexiuni stabile în întreaga locuință pentru ca utilizatorii să beneficieze de semnal Wi-Fi puternic în fiecare colț al acesteia. Porturile Full Gigabit transferă datele prin cablu la viteze gigabit pentru performanțe maxime, iar tehnologia MU-MIMO permite routerului MR50G să comunice cu mai multe dispozitive în același timp. Nu în ultimul rând, funcția Smart Connect alege în mod inteligent cea mai bună bandă disponibilă pentru fiecare dispozitiv, în așa fel încât totul să funcționeze optim.

Un dar potrivit este unul care să fie și util, iar pentru proprietarii de locuințe mari, sistemul mesh Halo H30G reprezintă o alegere interesantă. Acesta este un produs cu acoperire pentru întreaga locuință, care amplifică eficient puterea de transmitere a semnalului și captează mai rapid semnalul, îmbunătățind considerabil distanța de transmisie și puterea semnalului Wi-Fi, pentru fiecare dispozitiv conectat. Fiecare unitate a sistemului Halo oferă semnal Wi-Fi Dual-Band rapid și viteze totale de până la 1,3 Gbps. Semnalul Wi-Fi emis de unitățile Halo H30G te ajută să ai parte de streaming neîntrerupt, jocuri fără lag, vizionarea de filme HD fără întreruperi, descărcări de fișiere și multe altele, pe fiecare dispozitiv conectat.

O idee pentru un cadou practic ar putea fi și routerul Mercusys MR30G, un produs Wi-Fi Gigabit AC1200 care oferă conexiuni fără lag, la viteze de până la 1.2 Gbps (867 Mbps în banda de 5 GHz și 300 Mbps în banda de 2.4 GHz). Mai ales pentru că acesta oferă o administrare ușoară a rețelei, siguranță, dar și eficacitate prin funcțiile software, precum Control Parental, QoS și Rețea Guest – deci o multitudine de funcții de care cu siguranță se vor bucura toți utilizatorii. Iar dacă există zone fără semnal despre care știți că au nevoie de un „ajutor” suplimentar, vă puteți gândi la oferirea unui kit powerline MP510, care extinde semnalul Wi-Fi de 300 Mbps, cu ajutorul conexiunilor prin cablu deja existente. Astfel utilizatorii se pot bucura de transfer de mare viteză, de un port gigabit pentru PC-uri, IPTV-uri și console de jocuri, totul disponibil imediat, doar prin Plug&Play.

Mai mult decât atât, pentru cei care au nevoie de extinderea unei rețele prin cablu și de mai multe porturi de mare viteză, un switch ar putea fi un dar neașteptat, dar foarte bine primit. Un exemplu este MS105G, un Switch Desktop 10/100/1000 Mbps cu 5 porturi cu auto-negociere și suport automat MDI/ MDIX. Acesta nu necesită configurare și poate fi folosit imediat, iar datorită tehnologiei Green Ethernet utilizatorii pot și să economisească energia cu până la 82%.

Nu în ultimul rând, un adaptor USB wireless precum Mercusys MU6H ar putea fi exact acel cadou de care cei dragi au atât de multă nevoie, pentru și mai multă eficiență în rețeaua proprie. Adaptorul oferă viteze de până la 200 Mbps în banda 2,4 GHz și 433 Mbps în banda de 5 GHz, pentru a profita din plin de Wi-Fi-ul AC, iar antena High-Gain 5dBi îmbunătățește puterea de transmisie și recepție a adaptorului USB. Compatibil cu Windows 10/8.1/8/7/XP, MU6H este un produs care i-ar putea surprinde plăcut pe cei din jur.