“Colaborarea cu Retargeting.biz a început în luna decembrie 2020, într-un moment strategic pentru companie, care pregătește două lansări mari în acest an, prima dintre ele chiar în primele luni ale anului. Poziția mea în Retargeting Biz este Chief Commercial Officer, coordonând activitatea comercială din România, precum și birourile din celelalte trei țări, Ungaria, Grecia și Bulgaria”, spune Alina Mitrică.

După mai bine de doi ani de pregătire intensă, compania românească Retargeting.biz va avea două mari lansări în 2021, mult așteptate de către clienții săi din e-commerce, cu schimbări majore asupra produsului existent și lansări de feature-uri noi.

“Principalul obiectiv pentru prima parte a anului este lansarea noii platforme, urmând apoi să ne concentrăm pe creșterea activității în toate țările în care activăm, atât prin consolidarea portofoliului actual, cât și prin achiziția de noi clienți și întărirea poziției Retargeting Biz în piață”, menționează Alina Mitrică.

Cu o experiență vastă în coordonarea departamentelor de e-commerce și diviziilor de vânzări B2B, la finalul anului trecut, Alina Mitrică a acceptat o nouă provocare profesională alăturându-se echipei Retargeting Biz. În noua poziție de Chief Commercial Officer, Alina Mitrică dorește să aducă plus valoare pe partea de strategie și dezvoltare a companiei Retargeting Biz, aflată în etapă de creștere și expansiune internațională.

“Am absolvit facultatea de Relații Economice Internaționale în cadrul ASE București, specializarea Tranzacții Internaționale, urmată apoi de Master în Marketing și Management Internațional, tot în cadrul ASE. Experiența mea profesională a fost o continuare firească a pregătirii profesionale, începând cu comerț exterior și continuând apoi cu poziții manageriale în companii din Horeca, optică medicală și apoi fashion și home&deco pentru aproape 14 ani, fiind membru în board și coordonând departamentele e-commerce și B2B în cadrul companiei Meli Melo”, povestește Alina Mitrică.

Retargeting Biz, o soluție de marketing automatizat, continuă procesul de extindere a echipei în România și de selectare a unor oameni cheie după venirea Juliei Moater de la Teleperformance în poziția de Head of Customer Experience și a lui Alexandru Clain de la Fashion Up, în prezent Product Manager.

În prezent, Retargeting Biz urmărește întregirea echipei de management, singura poziție rămasă disponibilă fiind cea de Head of Marketing, pentru care procesul de recrutare este deschis în acest moment.