Poți să comanzi direct preparatele favorite în aplicație și le poți ridica de la Drive Thru, de la counter sau poți primi totul direct la masă, în restaurant.

Review-ul start-up.ro de astăzi se va concentra pe modul în care poți folosi Mobile Order & Pay, dar stai cu noi, pentru că ajungem și la McDonald's cât de curând.

  • Descarcă aplicația McDonald's România pentru telefoanele cu Android de aici
  • Descarcă aplicația pentru telefoanele cu iOS de aici

Cum folosești Mobile Order & Pay

Primul pas pe care trebuie să-l faci este să ai aplicația McDonald's pe dispozitivele cu iOS sau pe cele cu Android. Odată ce ai instalat-o îți faci un cont cu adresa de mail, iar apoi, cu acest cont vei lansa comenzi, vei câștiga recompense și vei participa la tot felul de challenge-uri fun. Aplicația are și un modul de securitate dezvoltat, pentru că poți activa autentificarea în doi pași.

Cum comanzi de la distanță cu ridicare direct în McDonald's? Alegi meniul numit Comandă. Pe iOS îl găsești jos, pe Android în stânga-sus. Aceasta este disponibilă doar în anumite restaurante McDonald's, pe care le poți vedea pe harta interactivă din aplicație. Restaurantele cu tehnologia EOTF (Experience of the Future), care au funcția Mobile Order & Pay, apar pe hartă în funcție de distanța față de locul unde ești, iar pentru acest lucru trebuie să permiți accesul la localizare aplicației.

După ce ai selectat restaurantul favorit poți să vezi meniul, ca și cum ai comanda de la Kioskul digital din interiorul restaurantului. Adaugi produsele în coș, lansezi și achiți comanda, și apoi poți să te duci să ridici produsele. Funcția este foarte bun dacă ești pe drum și nu vrei să aștepți sau poate cobori de la birou și vrei să te bucuri de produsele McDonald's. Comanda este contactless și poate fi plătită cu cardul direct din aplicație.

Dar asta nu e tot, pentru că la fiecare comandă poți să te duci în meniul MyM Rewards din aplicație și să alegi oricare dintre ofertele speciale disponibile. Ai oferte disponibile imediat în “Revendică acum“, dar și recompense pe care le poți achiziționa cu punctele de loialitate din aplicație. Recompensele includ băuturi, sandvișuri, cartofi, plăcinte, înghețate și alte produse din meniul McDonald's.

Partea și mai bună? De fiecare dată când comanzi prin Mobile Order & Pay adaugi puncte de loialitate în aplicație și poți să le folosești apoi pentru a beneficia de alte oferte și recompense. Practic, pentru fiecare leu plătit primești 10 puncte de loialitate care pot fi folosite pentru Recompense.

Utilizatorii pot să adauge recompensele la comanda lor din Mobile Order & Pay sau pot să scaneze direct la casă la McDonald's pentru a primi ceea ce își doresc.

Acum e momentul să nu mai stăm aici în studio, pentru că deja cred că știi cum să folosești aplicația. Așa că hai să plecăm de aici după ce folosim Mobile Order & Pay și să-ți arătăm cum poți să utilizezi aplicația direct la Mec. Hai cu mine!

Ridicare în trei locuri posibile

Prima modalitate prin care poți să ridici sau să preiei comenzile lansate prin funcția Mobile Order & Pay este la Drive Thru. Eu personal sunt un mare fan al acestei metode, pentru că merg cu mașina destul de mult și când plec de la birou trec pe aici câteodată și comand. Dar acum am telefonul cu aplicația și trebuie doar să ridic comanda și să nu mai aștept dacă vreau un preparat mai special.

Dar dacă ești printre acei oameni care sunt foarte atenți cu mașina lor și nu vrei să murdărești nimic, chiar dacă ți-e poftă mare de un Dublu Cheeseburger? Atunci ai două alte opțiuni de ridicare în interiorul restaurantului.

Mobile Order & Pay funcționează la counter, urmărind numărul comenzii de pe ecranul digital, după ce am comandat cu ajutorul aplicației mobile.

Sau poate vrei să te așezi la masă. Poți să o faci înainte de a comanda, să deschizi aplicația și să folosești aplicația, iar apoi comanda ta va fi adusă la masă. Aici trebuie doar să fii atent să pui numărul mesei direct în aplicație, pentru ca angajații McDonald's să știe exact unde să vină și să-ți aducă Dublu Cheese-ul.

Așadar, funcția Mobile Order & Pay diversifică prin tehnologie modul în care comanzi la restaurant. Ai trei opțiuni de ridicare în funcție de timpul și starea ta de moment.

Așadar, ai văzut ce ușor mi-a fost să folosesc telefonul mobil pentru a da skip la coadă. Sunt un fan al tehnologiei din toate punctele de vedere. Nu sunt un om cu foarte mare răbdare, așa că mă bucur că pot să mă duc direct după muncă dacă am o poftă și doar să ridic o comandă plătită cu mobilul.

Poți să descarci și tu aplicația pentru mobil McDonald's, să folosești funcția Mobile Order & Pay și să dai skip la coada din restaurant cât ai spune Mec!

De asta ai tehnologia alături de tine, ca să poți să îți ușurezi viața.