Serviciul Vaults este disponibil și clienților Revolut din țara noastră. utilizatorii Revolut pot strânge mărunțișul strâns din cumpărăturile lor zilnice. Noul serviciu oferit de startup-ul fitnech cu sediul în Marea Britanie îi ajută pe clienți să economisească banii rămași din cele peste 15 milioane de tranzacții pe care le efectuează lunar.

Depozitul de economii Vaults este disponibil pentru toate cele 25 de monede din aplicație, precum și pentru cele 3 criptomonede (bitcoin, ether, litecoin). De asemenea, pot fi adăugate în Vaults și plățile recurente. Banii din depozitul de economii Vaults pot fi retrași imediat și în orice moment.

Revolut - servicii oferite

Prin intermediul Revolut utilizatorii pot transfera bani direct prin aplicația mobilă către alți clienți care au cont în cadrul Revolut, dar și către persoane care nu folosesc acest serviciu, prin intermediul unui simplu mesaj, prin WhatsApp sau email. Totodată, pot lua împrumuturi și au acces la conturi curente deschise la o serie de bănci. Clienții Revolut pot scoate bani de la ATM-uri în alte țări decât cea de origine fără a plăti taxe suplimentare și au acces și la un card virtual de debit care poate fi folosit pentru cumpărături online.

În ceea ce privește numărul utilizatorilor activi de carduri Revolut, acesta a ajuns la 350.000/zi și la 800.000/lună.

Revolut le permite utilizatorilor să deschidă un cont curent în doar 60 de secunde.

Recent, Revolut a adăugat opțiunea putea cumpăra, ține și schimba Bitcoin, Litecoin și Ether în oricare dintre monedele disponibile pe platformă. Opțiunea este disponibilă și pentru utilizatorii Revolut din România.

În plus, startup-ul a lansat și o asigurare de călătorie cu geolocație – se activează doar la călătoriile utilizatorilor. Polița Revolut Travel Insurance este oferită în parteneriat cu Thomas Cook Money, divizia de servicii financiare a Thomas Cook Group, și constă într-o asigurare medicală și dentară, iar costul unei polițe începe de la aproximativ 5 lei pe zi. Utilizatorii Revolut își pot adapta propria poliță prin intermediul aplicației pentru a include prieteni sau membri de familie, sau pentru a adăuga o asigurare pentru sporturi de sezon.

În toamna anului trecut scriam și despre Coinflash, o aplicație care îți ia mărunțișul care-ți rămâne de la cumpărăturile pe care le faci în timpul săptămânii și-l investește în criptomoneda pe care care o preferi. Totul se realizează printr-un cont pe Coinbase.

Alte aplicații care merg pe principiul depozitelor de economii, ca Vaults, sau investesc ce-ți mai rămâne prin conturi, precum Coinflash, sunt Acorns, Chime, Qapital sau Digit.