Revolut introduce o nouă facilităte pentru utilizatorii produsului său turistic, Sejururi și le oferă utilizatorilor mai multă flexibilitate în alegerea modului de a rezerva și achita cazarea.

Cu Revolut Sejururi, clienții din Marea Britanie și Spațiul Economic European au posibilitatea să rezerve cazarea direct din aplicație, pot plăti pe loc sau mai târziu, când ajung la locul de cazare, și în ambele cazuri vor beneficia de cashback.

Clienții planurilor Premium și Metal vor primi 10% cashback, deținătorii planurilor Standard și Plus, 7,5%, dacă efectuează plata cu Revolut. Fondurile sunt redirecționate imediat în contul Revolut dacă se plătește la rezervare, iar în cazul plății la proprietate, cashback-ul este virat direct în contul utilizatorului, după checkout, în a 17-a zi din luna următoare (sau prima zi lucrătoare după această dată). Indiferent de tipul de plan ales, clienții Revolut au acces la prețuri speciale la cazare, fără taxe de rezervare, atunci când folosesc Revolut Stays.

”Mulți dintre noi visăm la următoarea vacanță, după acești doi ani: pe măsură ce restricțiile de călătorie se ridică, iar prețurile sunt în creștere, ne dorim să ajutăm oamenii să controleze cât mai bine costul acestor vacanțe”, a declarat Christopher Guttridge, șef produs Lifestyle. „Pe lângă cashback, prin care clienți recuperează până la 10% din costul cazării, utilizarea Revolut Sejururi se dovedește a fi cea mai bună modalitate de a obține ofertele cele mai bune pentru călătorii - indiferent dacă este vorba de vacanța de vară în familie, un sejur în afara sezonului sau doar un weekend la distanță.”

Anul trecut, utilizatorii Revolut din România au cheltuit cu 76% mai mult decât în 2020 pentru călătorii și vacanțe, iar cheltuielile asociate serviciilor turistice precum închirierea de mașini, biletele de avion, cazarea la hoteluri și în resort-uri au fost, de asemenea, pe un trend crescător.

Lansat în 2021, Sejururi, produsul de turism al Revolut, este menit să îi ajute pe clienți să își gestioneze, din aplicație, serviciile de cazare pentru călătoriile lor. Pe lângă accesul la camere și locații fără comisioane sau taxe, Revolut Sejururi aduce la îndemâna clienților peste 750.000 de posibilități de cazare din lume, plus șansa de a recupera până la 10% din prețul acesteia.

Revolut are în prezent, peste 18 milioane de clienți din lume, din care mai mult de 1,6 milioane din România, folosesc serviciile inovatoare Revolut pentru a realiza peste 150 de milioane de tranzacții pe lună.