Eficiență operațională și financiară companiilor din România

„Misiunea noastră este să creștem calitatea vieții oamenilor și performanța business-urilor. Acest parteneriat este menit să aducă mai multă eficiență operațională și financiară companiilor din România, mai ales în contextul economic fragil care se configurează, precum și să faciliteze adoptarea soluțiilor pentru motivarea și retenția angajaților de către cât mai multe organizații. Ușurința cu care clienții noștri pot accesa serviciile pe care le oferim este foarte importantă pentru noi, iar Revolut este un reper important în ceea ce privește digitalizarea produselor bancare”, afirmă Manuel Fernandez Amezaga, CEO Sodexo Benefits & Rewards Services România & Bulgaria.

Parteneriatul strategic Sodexo și Revolut vizează beneficii administrative și de operare a cheltuielilor de genul:

  • Companiile care aleg Revolut Business vor putea accesa oferte personalizate pentru produsele Sodexo direct din aplicația Revolut.
  • Clienții Sodexo care optează pentru planul premium la Revolut Business în următoarele 3 luni vor beneficia de până la șase luni gratuite pentru pachetul premium.
  • Clienții Sodexo Benefits and Rewards Services România care apelează la serviciile bancare ale Revolut Business pot accesa avantajele serviciilor de Spend Management: rate de conversie optime la schimburile valutare și administrarea facilă a cardurilor și cheltuielilor companiei.
  • Companiile care optează pentru servicii bancare din partea Revolut Business vor accesa, direct din aplicația Revolut, oferta personalizată pentru cardul de masă Gusto, care poate fi achiziționat la pachet cu servicii de telemedicină 24/7 și servicii de wellbeing. Procesul de semnare și administrare a contractelor atât cu Revolut, cât și cu Sodexo este complet digital.

„Salutăm parteneriatul cu Sodexo, care se înscrie în viziunea noastră de a face economia globală accesibilă tuturor și de a le oferi oamenilor și companiilor produse financiare personalizate și ușor de accesat și de utilizat. Obiectivul nostru este să ajungem la cât mai mulți clienți de business printr-un set de servicii complet, integrat, care vine în întâmpinarea a cât mai multe din nevoile lor. Ne bucură să contribuim la succesul și sustenabilitatea companiilor din România și să avem un impact pozitiv asupra calității vieții tuturor”, declară Gabriela Simion, General Manager Revolut România.

Revolut Business a fost lansat în iulie 2017 în Marea Britanie și în Europa, cu scopul de a oferi clienților din categoria întreprinderilor mici și mijlocii, dar și corporațiilor o aplicație în care să gestioneze toate nevoile financiare ale propriilor afaceri. Aplicația a dezvoltat peste 20 de produse care au ca principal scop optimizarea ratei de conversie și managementul financiar eficient. În tot acest timp, sute de mii de clienți din toată lumea, care se bazează pe serviciile Revolut Business pentru a crește, au generat tranzacții în valoare de peste 100 miliarde de lire sterline.