Compania a avut venituri în valoare de 14,1 miliarde de dolari în trimestru trei din anul fiscal 2019-2020, iar profitul brut a crescut cu 11% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, ajungând la 390 milioane de dolari.

Venitul net al companiei a crescut de asemenea cu 11%, ajungând la 258 milioane de dolari.

Cea mai bună performanță a Lenovo a fost pe segmentul IDG (Intelligent Devices Group), care cuprinde divizia PCSD (PC and Smart Devices) și divizia MBG (Mobile Business Group).

Grupul PCSD (PC and Smart Devices) a raportat venituri record de 11,1 miliarde de dolari, profit brut în valoare de 684 milioane de dolari și marjă PTI de 6,2%.

Grupul MBG (Mobile Business Group) a raportat al cincilea trimestru consecutiv de profitabilitate.

Lenovo și-a consolidat poziția de lider pe piața de PC-uri, cu distribuții record, depășind creșterea pieței cu aproape două puncte procentuale.

Lenovo a încheiat anul calendaristic 2019 cu o cotă de piață de 24,3% din piața de PC-uri, cu 1,6 puncte procentuale mai mult decât la finalul lui 2018.

Grupul DCG (Data Center Group) a raportat o creștere a distribuirii de echipamente de 18% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Venitul grupului Lenovo din software și servicii a crescut cu 41% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, depășind 1 miliard de dolari.