Scopul campaniei este de a promova România dincolo de granițele țării și de a arăta că locurile autohtone sunt atracții turistice excelente atât pentru românii din diaspora, cât și pentru turiștii străini.

Prin mesajele de pe panourile digitale din New York, chiar în Times Square, Londra și Tel Aviv, compania își propune să arate ce înseamnă România dincolo de clișeele cunoscute de străini: vampiri în Transilvania și câteva castele.

Astfel, organizatorii își doresc să arate că România poate fi o destinație turistică de lux, care dispune de resurse extraordinare.

”Din foarte multe puncte de vedere, România merită să fie o destinație de top în lume. În ultimii ani, lucrurile s-au schimbat din foarte multe puncte de vedere în România, aici unde avem parte de natură generoasă, diversitatea mare - munte, Delta Dunării, zone conservate, agricultură bio, inclusiv investiții recente în infrastructură, iar toate acestea fac ca țara noastră să se ridice la cele mai înalte așteptări. Pentru 2021, de îndată ce situația actuală globală se va stabiliza, ne dorim ca România să fie cât mai sus pe lista opțiunilor pentru turiștii internaționali. Țara noastră are un potențial extraordinar, cu natură și peisaje bogate, diverse și dispunem de confortul necesar pentru vacanțe extraordinare, la malul mării, în Deltă sau la munte. Proiectele inedite pe care le construim și noi la Nordis sunt unele dintre cele mai avansate ansambluri imobiliare din țară, unde turiștii pot avea parte de vacanțe la standarde pe care, până acum, le întâlneau doar în afara țării. Considerăm că este responsabilitatea noastră, a tuturor, să facem din România un loc de dorit și pentru turiștii străini”, a declarat Emanuel Poștoacă, fondator Nordis Group.

Nordis Group este un brand românesc, grup de firme format din șase entități, care își desfășoară activitatea în dezvoltarea imobiliară, industrie hotelieră, construcții, arhitectură, consultanță imobiliară, administrare imobile. Companiile din portofoliul Nordis Group sunt Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Real Estate, Nordis Architecture și Nordis Property Management.

Foto: Matei Psatta