Bright Spaces și Moorland Property Solutions Ltd. lansează o platformă personalizată pentru Brickfield Business Center, din Northwich, care le va permite viitorilor clienți să vizualizeze, să interacționeze și să închirieze spații care variază de la 100 la 1600 mp.

Dezvoltatorul pune accent pe flexibilitate și pe importanța tehnologiei în facilitarea procesului de închiriere pentru viitorii chiriași. Platforma este disponibilă aici: brickfieldbc.co.uk

Tururile virtuale permit chiriașilor și agenților imobiliari să vadă spațiile de business de înaltă calitate, recent renovate, într-un mediu virtual 3D.

Mai mult, potențialii clienți pot să:

  • Vizualizeze spațiile disponibile în 3 variante de design, astfel încât să ia cele mai bune decizii pentru nevoile echipelor lor
  • Solicite oferte personalizate pentru fiecare etaj sau spațiu sau să rezerve tururi live
  • Descopere principalele puncte de interes din jurul clădirii (cafenele, restaurante), precum și principalele mijloace de transport în comun și căi de acces
  • Descarce materiale de prezentare în format video și foto
  • Descopere mai multe informații despre detaliile tehnice ale clădirii

Soluția implementată de Bright Spaces pentru Moorland Property Solutions Ltd. include, de asemenea, un admin panel, notificări pentru dezvoltator atunci când există solicitări, opțiunea de HOT creation și își propune să crească numărul de solicitări în timp ce optimizează procesul de leasing.

”Brickfield Business Centre oferă mai multă flexibilitate decât orice alt proiect pentru care am lucrat. Am eliminat mulți pereți interiori, păstrând câțiva pentru a putea răspunde nevoilor viitorilor chiriași. Am avut câteva vizite din partea unor clienți care își doreau un open plan, dar care nu își puteau imagina cum arată spațiul fără niciun perete interior. Unii chiriași nu au crezut că este posibil să renunți la pereți și să păstrezi doar coloanele de rezistență. Astfel, am început să mă interesez cum putem prezenta, în mod digital, cum ar arăta spațiul fără pereți, astfel încât chiriașii să nu trebuiască să își mai folosească imaginația. Am aflat de Bright Spaces prin intermediul LinkedIn, așa că l-am contactat pe Bogdan și am discutat despre cum ne poate ajuta Bright Spaces.Am avut o relație bună de la început. Am știut instinctiv că poate crea exact ce aveam noi nevoie și că nu voi fi dezamăgit. Am lucrat foarte bine cu echipa Bright Spaces, au depus toate eforturile pentru a ne depăși așteptările inițiale și au venit cu soluții pentru toate problemele cu care ne-am confruntat pe parcursul acestui proces. Este evident că echipa este motivată să ofere clienților săi un produs final de care să fie mulțumiți și recomand Bright Spaces cu toată încrederea”, afirmă Oliver Moorhouse, Director, Moorland Property Solutions Ltd.

“Ne bucurăm să lansăm prima implementare în afara țării, alături de un partener care ne împărtășește viziunea și pasiunea pentru transformarea digitală în real estate. Prin acest parteneriat puternic cu Oliver și echipa lui, vom ajuta Moorland să ofere o experiență inovatoare viitorilor săi clienți și, de asemenea, facem un pas important în direcția scalării internaționale a business-ului nostru”, spune Bogdan Nicoară, CEO & Cofondator, Bright Spaces.

Bright Spaces este un startup proptech european, dezvoltat în România, ce oferă o soluție digitală completă de prezentare și ofertare a clădirilor de birouri și a spațiilor disponibile din acestea. Cu ajutorul vizualizării în mediu 3D, disponibilitatea digitală a spațiilor și diferite module de automatizare, optimizare și digitalizare a acțiunilor specifice procesului de închiriere de spații de birouri, Bright Spaces urmărește creșterea numărului de cereri relevante și închiderea mai rapidă a înțelegerilor comerciale din acest segment.