Bright Spaces oferă o soluție prin care viitorii chiriași ai spațiilor de birouri pot vizualiza și interacționa în mod digital cu un spațiu, în 3D, pot descoperi principalele specificații tehnologice ale clădirii, punctele de interes, pot cere o ofertă sau planifica un tur live.

Pe de cealaltă parte, proprietarii beneficiază de un Admin Panel integrat și ușor de folosit care centralizează date despre contractele încheiate, gradul de ocupare, potențiali clienți și cerințele specifice ale acestora (locuri de parcare, spațiu de depozitare etc.) și pot genera oferte HOT personalizate direct din platformă.

”Vedem o digitalizare accelerată a industriei de commercial real estate și un interes crescut pentru soluțiile tech care facilitează prezentarea și închirierea digitală a spațiilor. Soluțiile pe care le construim vor transforma modul în care proprietarii lucrează de acum și suntem recunoscători tuturor partenerilor, clienților și mentorilor care au încredere în noi și ne ajută să creștem”- Bogdan Nicoară, Cofondator & CEO Bright Spaces.

Această investiție va susține creșterea companiei, dezvoltarea de noi feature-uri tech și scalarea pe noi piețe din CEE și Europa de vest.

Mai multe materiale despre Bright Spaces și soluția pe care startup-ul românesc o pune la dispoziție puteți găsi aici.

”Bright Spaces integrează excelent modul de lucru al jucătorilor din real estate pentru a accelera comercializarea și a optimiza managementul chiriașilor, fără a perturba organizația. Platforma ajută, de asemenea, managerii de active să aibă mai mult control asupra datelor, pentru a le evalua cu ușurință, ceea ce răspunde unei nevoi reale din piață. Această înțelegere a industriei a dat deja rezultate, companii puternice din estul și vestul Europei adoptând deja această soluție” - Mathias Flattin, Partner and Fund Manager of Axeleo Proptech I

Bright Spaces este și unul dintre alumnii Pi Labs Accelerator, fiind selectat să participe în cunoscutul program de accelerare proptech în 2020, alături de alte 4 companii, dintr-un total de peste 600 de aplicanți.

Faisal Butt, Founder și CEO al Pi Labs, a declarat: “Înainte de pandemie, platformele de vizualizare erau deja în atenția noastră, cercetările noastre arătând că ele vor deveni instrumente esențiale pe termen lung și scurt, căci chiriașii și cumpărătorii încep să opteze pentru vizualizări și pre închirieri virtuale atunci când caută un spațiu potrivit. De aceea am susținut Bright Spaces din prima zi de viață a startup-ului, înainte de pandemie, înțelegând că platforma lor interactivă 3D de vizualizare are potențialul de a deveni o soluție globală care transformă închirierea spațiilor office. Am fost impresionați de fondatori, Bogdan și Andrei, când au participat la acceleratorul nostru de anul trecut și suntem bucuroși să facem parte din povestea lor prin care schimbă modul în care dezvoltatorii, proprietarii, agenții și chiriașii prezintă și închiriază spații după Covid.”

De la înființarea sa din 2019, Bright Spaces a ridicat o rundă pre-seed de la investitori locali și a lansat mai multe platforme de digital leasing personalizate pentru clienții săi din România și Marea Britanie. Printre aceștia se numără: Skanska, One United Properties, Impact Hub, Moorland Property Solutions.

Ca urmare a creșterii sustenabile a companiei, după prima rundă de investiție, Sparking Capital și Growceanu au decis să investească din nou în Bright Spaces.

”Progresul Bright Spaces este remarcabil și suntem fericiți să contribuim încă o dată la dezvoltarea companiei, după prima rundă de finanțare, condusă de Sparking în 2019. Această investiție este un semn de maturitate nu doar pentru portofoliul Sparking Capital, ci pentru întregul ecosistem românesc.”, declară Cristian Negruțiu, Founding Partner at Sparking Capital.

”Această echipă motivată și experimentată a abordat o problemă reală și a obținut validare pe o piață largă, chiar de la început. Suntem încântați de modul în care evoluează și ne dorim să îi susținem pe viitor.”, spune Ciprian Man, co-founder, Growceanu Angel Investment.

Printre Angel Investorii care au decis să se alăture rundei, oferind în același timp și mentorat și cunoștințe, se numără: Alexandru Boghiu (Mavers Wealth Management), Marian Dinu (DLA Piper Dinu), Barrie Heptonstall (fost IBM executive și angel cu 60 de investiții), Elena Vlădescu (Financial Advisor).