Parteriatul le va permite celor două companii să ajute la accelerarea eficientă a proceselor de afaceri în toate tipurile de organizații din Europa și nu numai.

DRUID aduce funcționalități conversaționale roboților RPA de la UiPathi, adaugă servicii cognitive îmbunătățite și simplifică sarcinile automatizate.

Asistenții virtuali DRUID pot comunica și declanșa acțiuni atât cu roboți asistați, cât și cu cei nesupravegheați, pentru a eficientiza proiectele complexe de hiper-automatizare end-to-end într-un mod asemănător omului.

Puterea și accesibilitatea chatboților DRUID se află în motorul a NLP, care acceptă în mod nativ peste 48 de limbi.

În același timp, peste 500 de şabloane conversaţionale preconfigurate pe roluri, procese şi industrii asigură lansarea în producţie în doar câteva săptămâni.

”Parteneriatul cu DRUID va aduce cea mai avansată tehnologie de conversație AI clienților noștri potențiali. Această relație este de bun augur pentru viitorul AI și RPA”, a declarat Andrzej Kinastowski, CEO, Office Samurai.

”Acesta este un pas extrem de important în extinderea și diversificarea portofoliului de parteneri DRUID și promite să livreze valoare considerabilă în multe dintre zonele noastre de interes. Office Samurai va duce AI-ul conversațional către noi companii și teritorii”, a declarat Simona Hurjui, Alliances and Channels Partner Enablement Lead, DRUID.