Remco Jorna are o vastă experiență în crearea de strategii IT și arhitecturi complexe de tip enterprise atât în domeniul bancar, cât și al asigurărilor, iar obiectivele sale în cadrul FintechOS sunt de a pune la punct procesele legate de dezvoltarea tehnologică și arhitecturală alături de Andra Sonea, Head of Solution Architecture la FintechOS.

Rolul noului CTO este de a accelera inovația în cadrul companiei în vederea perfecționării tehnologiei FintechOS astfel încât aceasta să genereze mai multă valoare și eficiență băncilor și companiilor de asigurări care doresc să ofere clienților servicii și experiențe hiper-personalizate, într-un interval scurt de timp.

Remco Jorna se autointitulează ”deschizător de drumuri cu vastă experiență în folosirea tehnologiei ca business enabler, în strategie IT și arhitectură enterprise” și are un puternic background în tehnologie Microsoft.

“Sunt entuziasmat de faptul că Remco se alătură echipei noastre ca CTO. Îl cunosc de câțiva ani și am fost mereu uimit de profunzimea modului în care percepe atât tehnologia cât și afacerile, dublată de abilitatea sa de lider. Îi doresc un călduros bun venit în familia FintechOS”, spune Teodor Blidăruș, co-fondator și CEO al FintechOS.

În ultimii 15 ani, Remco Jorna a lucrat în cadrul organizației Microsoft Global Account și a două mari companii internaționale de asigurări.

Este specializat în: arhitecturi enterprise, profesionalizarea departamentelor IT&C, integrarea de aplicații enterprise, arhitecturi de referință în domeniul asigurărilor.

În iunie, FintechOS a lansat cea mai recentă versiune a tehnologiei sale - FintechOS 20.R2, reproiectată în ultimele luni pentru a sprijini companiile ce oferă servicii financiare să răspundă rapid la cerințele pieței, în contextul crizei Covid-19, și să acopere anumite deficiențe în migrarea lor către mediul digital. Mai mult, noua versiune FintechOS îi ajută să lanseze pe piață, foarte rapid, produse și servicii construite de la zero care generează clienților experiențe hiper-personalizate.