De-a lungul timpului, premiile The Europas au identificat cele mai interesante startup-uri din Europa. În ultimii 11 ani, The Europas a avut printre câștigători Spotify, Transferwise, Soundcloud.

Premiile au fost acordate pe 20 de categorii, inclusiv AgriTech, SpaceTech și GovTech.

Fintech OS oferă soluție de digitalizare pentru industria bancară din toată lumea. Ei au fost nominalizați la cateogoria Hottest Fintech Startup. Celelalte startup-uri nominalizate au fost Funding Options (marketplace de soluții financiare din Marea Britanie), Holvi ({{contabil[49]}} digital pentru burse), TaxScouts, WeVat și YuLife.

Fintech OS a câștigat această categorie datorită traseului lor de până acum în care au digitalizat numeroase instituții bancare. În ultimele 24 luni ei au avut 30 de clienți noi, cu peste 25 de miliarde de dolari în administrare. Fintech OS are birouri la Londra, Amsterdam, Viena și București.

Citește aici despre toți câștigătorii premiilor The Europas.

În această perioadă, FintechOS și-a dublat numărul de clienți noi comparativ cu lunile de dinainte de declararea pandemiei, volumul vânzărilor noi în timpul celor două luni afectate de carantină (martie – aprilie 2020) este dublul mediei lunare din precedentele 6 luni, iar veniturile recurente ale companiei (indicator relevant pentru companiile finanțate de VC) s-au dublat în ultimele șapte luni.

Cele mai solicitate soluții au fost înrolarea online de noi clienți, configurarea de sucursale virtuale și serviciile de asistență online prin tehnologii de tip remote video și co-browsing. Tehnologia FintechOS este nativ construită să răspundă rapid și personalizat acestor nevoi, reducând masiv timpul de implementare.

Printre clienții care au anunțat recent cum i-a ajutat tehnologia FintechOS să se adapteze rapid la noua realitate economică privind munca de acasă și serviciile 100% digitale se numără Banca Transilvania, CEC Bank, Asirom, parte din Vienna Insurance Group sau {{Flanco[23]}}.

În prezent, FintechOS lucrează în mod activ la peste 20 de proiecte în care implementează soluții omnichannel pentru bănci și asigurători din Marea Britanie, Europa Centrală și de Est, Asia de Sud-Est și America de Nord.