Lansat în luna mai 2018, Jobful se adresează atât tinerilor profesioniști care doresc să își dezvolte o carieră, cât și companiilor care vor să își eficientizeze procesul de recrutare. Candidații au la dispoziție materiale de învățare și testare pentru a-și contura parcursul carierei, în timp ce companiile au posibilitatea unei căutări foarte filtrate, pentru o compatibilitate maximă.

Cadrul de gamification în baza căruia este construit întreg mecanismul platformei atrage și captivează utilizatorii, conectându-i astfel cu organizațiile și oportunitățile de carieră care li se potrivesc.

Intregrare cu Oracle Taleo Cloud

Platforma Jobful a fost integrată cu Oracle Taleo Cloud, cea mai populară soluție de gestionare a resurselor umane la nivel global. Prin integrarea cu Taleo, pentru companiile care utilizează deja soluția Oracle, Jobful oferă posibilitatea importării bazei de date de candidați din contul de companie de pe platforma Jobful direct în contul Taleo, pentru un management mai eficient al procesului de recrutare și angajare.

„Oracle Taleo Cloud permite atât companiilor mari cât și celor mijlocii să recruteze profesioniștii cu abilitățile potrivite pozițiilor vacante. Jobful completează această soluție cu o experiență atractivă pentru candidați și optimizează timpul de recrutare pentru clienții noștri. Având misiunea comună de a sprijini organizațiile în găsirea talentelor, am ajuns la acest parteneriat, reunind o abordare holistică pentru a găsi și selecta cei mai buni profesioniști”, a declarat Mihai Cepoi, CEO și fondator Jobful.

Integrarea celor două soluții a avut loc prin intermediul Oracle Integration Cloud, o soluție pentru integrarea cu ușurință a aplicațiilor cloud. Oracle Integration Cloud elimină barierele dintre aplicațiile de afaceri printr-o combinație de machine learning, ghiduri de bune practici încorporate în produs, integrare pre-construită și automatizarea proceselor.

„Suntem încântați că Jobful, unul dintre cei mai inovatori jucători noi de pe piața românească de tehnologie HR a decis să valorifice soluțiile noastre puternice de cloud. Integrarea cu Oracle Taleo Cloud deschide noi oportunități de afaceri pentru Jobful și va contribui semnificativ la combaterea provocărilor tot mai mari ale furnizării de talente în diverse industrii. ", a declarat Florin Drăgănescu, Alliances & Channel Director Oracle Romania.