Galaxy A21s este echipat cu un ecran Infinity-O HD+ de 6,5 inci, care oferă o experiență vizuală la calitate excelentă. Raportul de afișare 20:9 împreună cu funcția audio Dolby Atmos vă vor oferi o experiență imersivă.

Smartphone-ul Galaxy A21s duce mai departe design-ul interesant al seriei Galaxy A, venind într-o gamă de culori vibrante, care prezintă un efect 3D Glossy și de Hologramă.

Galaxy A21s vine cu o cameră foto quad puternică și inovații inteligente, însemnând fotografii și video-uri cu aspect profesional.

  • Camera Macro de 2MP vă permite să realizați fotografii la distanță mică, surprinzând cele mai mici detalii, pe care în mod normal nu le-ați fi putut surprinde.
  • Camera principală de 48MP, împreună cu camera Ultra Wide de 8MP, vă permit să surprindeți acele fotografiile landscape ale peisajelor pe care le întâlniți.
  • Datorită camerei de adâncime de 2MP, funcția Live Focus vă permite să vă concentrați asupra subiectului principal, aplicând un efect de fundal blurat fotografiilor în care apar persoane, animale sau mâncarea pe care o îndrăgiți.

Baterie de 5.000 de miliamperi

Galaxy A21s dispune de o baterie de 5.000mAh de lungă durată și de o încărcare rapidă de 15W, permițându-vă să petreceți mai mult timp jucând sau navigând, economisind timpul de așteptare ca smartphone-ul să se încarce.

Cu 32 GB de stocare internă și o memorie externă de până la 512 GB, telefonul ajunge la un cost mic, dar poate fi extins ca memorie.

A21s este echipat cu funcția de recunoaștere a feței și cu senzor de amprentă digitală

Galaxy A21s va fi disponibil comercial începând cu 19 iunie, pe https://www.samsung.com/ro/ și la magazinele partenere, iar prețul internațional e de 200 de euro.