Specificații tehnice

Cu display-ul premium AMOLED de 6 inci, Galaxy A7 vă permite să experimentați și să împărtășiți lumea așa cum o vedeți. În plus, ecranul Infinity Display, marca Samsung, vă oferă o experiență de vizionare imersivă și neîntreruptă. Galaxy A7 integrează, de asemenea, tehnologia de sunet Dolby Atmos.

Memoria RAM va fi de 4 GB sau de 6 GB, în funcție de variantă. Varianta de 4 GB RAM va avea 64 de GB stocare internă, iar varianta cu 128 de GB stocare va beneficia de ambele variante de memorie RAM.

Telefonul are o baterie de 3.300 de miliamperi/oră și are Android 8.0 modificat de către Samsung.

Dispune de un design de sticlă premium, un senzor de amprentă lateral și este disponibil în patru culori - albastru, negru, auriu și roz.

Samsung Galaxy A7 - trei camere foto

Datorită camerei frontale de 24MP și a blițului reglabil LED, puteți capta selfie-uri luminoase și clare în orice moment al zilei. Mai mult, acum se pot capta selfie-uri cu efectul bokeh cu ajutorul Selfie Focus și se poate simula lumina profesională de studio cu modul Pro Lighting. Pentru o notă personală, puteți crea emoji AR sau adăuga filtre.

Datorită lentilei de 24MP si a lentilei Depth, funcția Galaxy A7 Live Focus vă permite să controlați profunzimea câmpului, reglând astfel efectul bokeh pentru a crea fotografii uimitoare.

Puteți obține fotografii clare atât în condiții luminoase, cât și în condiții de lumină scăzută. Lentila de 24MP captează în mod automat mai multă lumină prin îmbinarea a patru pixeli într-unul singur, în condiții de lumină scăzută.

Galaxy A7 dispune de funcția inteligentă Samsung Scene Optimizer și clasifică subiectul și ajustează culoarea, contrastul și luminozitatea pentru a optimiza instantaneu calitatea imaginii.

Una dintre lentile are 8 megapixeli și un unghi larg de vizualizare de 120 de grade.

În România, Galaxy A7 va fi disponibil în magazine începând cu prima săptămână din luna octombrie, în culorile albastru, negru şi auriu. Prețul nu a fost încă anunțat.