Samsung Jet Bot AI+ are autonomie deplină, putere mare de aspirare și este dotat cu tehnologii Samsung performante și funcții de tip inteligență artificială, precum: recunoașterea obiectelor, senzori 3D, LiDAR și anti-coliziune sau monitorizarea casei și a animalelor de companie.

Noul aspirator Samsung și, totodată, primul aspirator robot din lume cu procesorul Intel AI instalat, este echipat și cu senzori 3D și LiDAR. Prin intermediul acestora, Samsung Jet Bot AI+ recunoaște și clasifică obiectele din casă, dar și diferențiază spațiile pe care trebuie să le aspire de cele pe care trebuie să le ocolească. Senzorii 3D, LiDAR, dar și cel anti- coliziune, care previne ca aspiratorul să cadă pe scări sau de la balcon, înseamnă pentru utilizator zero efort, întrucât nu mai este nevoit să strângă posibilele obstacole din calea aspirării și zero griji pe întreaga durată a ciclului de curățenie.

2 în 1 – aspirare și monitorizarea locuinței

Camera frontală cu care este echipat Jet Bot AI+ vine în sprijinul posesorilor de animale și nu numai. Ea poate reda în aplicația SmartThings, prin funcția Remote Monitoring, imagini video în timp real din interiorul casei în timp ce robotul face curățenie, iar utilizatorii pot astfel monitoriza, chiar și de la distanță, casa, dar și animalele de companie.

99.9 % mai puțin praf

Jet Bot Ai+ vine împreună cu stația automată de colectare a prafului Clean Station. Aceasta permite golirea aspiratorului folosind tehnologia Air Pulse care filtrează 99,999% din praful fin. De îndată ce aspiratorul a terminat de curățat spațiul locuinței, el va reveni în Clean Station și își va goli automat recipientul de praf în timp ce își reîncarcă, simultan, bateria. Întregul proces are ca scop asigurarea unei experiențe de curățare complete și lipsită de griji, ca utilizatorul să nu se preocupe de debarasarea aspiratorului după fiecare ciclu de curățare și nici de riscul ca acesta să rămână fără baterie.

Prin conectarea aspiratorului la aplicația SmartThings, utilizatorii pot urmări în timp real traseul pe care Jet Bot AI+ îl urmează, ce zone au fost curățate și cât mai are de aspirat. Mai mult, aspiratorul poate fi pornit direct din SmartThings – fie că sunt la birou sau din vacanță, prin intermediul aplicației, utilizatorii se pot întoarce acasă fără grija curățeniei.