Galaxy A52s 5G are un ecran Infinity-O, plat Super AMOLED de 6,5 inci, iar rata de reîmprospătare este super smooth de 120Hz, concepută pentru ore neîntrerupte de scrolling și joacă.

Utilizatorii se pot bucura acum de o experiență foto îmbunătățită cu ajutorul camerei Multi Role Quad. Cu camera principală de 64MP, cu stabilizare optică, a telefonului Samsung Galaxy A52s 5G, Ultra Wide, Tele și Macro, surprinderea de fotografii este mai ușoară. Camera frontală este de 32MP.

  • Quad CAM spate cu OIS – Camera de 64MP le permite utilizatorilor să realizeze fotografii mai clare în timpul zilei și mai luminoase pe timp de noapte. OIS se asigură că imaginile realizate, atât pe timp de zi, cât și pe noapte, nu prezintă blur, chiar și în condiții de lumină slabă.
  • Camera Selfie – 32MP pentru selfie-uri care ies în evidență.
  • Cameră Ultra Wide / Macro – Surprinde întreaga panoramă pe care privirea o poate cuprinde și lărgește orizontul cu ajutorul camerei Ultra Wide de 123˚. Camera Macro de 5MP permite, de asemenea, surprinderea celor mai mici detalii ale subiecților.
  • Single Take / Night Mode – Single Take le permite utilizatorilor să fotografieze o singură dată un anumit obiect, spre exemplu, și să obțină mai multe opțiuni de cadre surprinse și îmbunătățite prin AI, în timp ce Mode Night le permite să realizeze fotografii vibrante și bogate, chiar și în lumină slabă.
  • Fun Mode – Utilizatorii pot acum să aplice filtre AR de Snapchat prin intermediul Fun Mode atunci când aceștia extrag conținutul din aplicația camerei native.

Galaxy A52s 5G vine cu o baterie de 4.500 mAh cu o încărcare de 25 de wați și difuzoare stereo și Dolby Atmos pentru o experiență cu de sunet surround 3D. Samsung Galaxy A52s 5G are certificare IP67, ceea ce îl face rezistent la apă, putând fi scufundat până la 1m adâncime timp de 30 de minute. Bineînțeles, telefonul oferă și conectivitate 5G.

Caracteristici suplimentare Samsung Galaxy A52s 5G

Galaxy A52s 5G cuprinde funcții suplimentare, îmbunătățind experiența generală de utilizare.

  • RAM Plus – Rulați aplicațiile mai rapid și mai eficient cu extinderea optimizată a memoriei.
  • One UI 3 – Conceput pentru confortul utilizatorilor, astfel încât aceștia să poată realiza mai multe lucruri pe un singur ecran. Ecranul dinamic de blocare permite libera personalizare.
  • Samsung Knox – Utilizatorii pot menține în siguranță tot ceea ce contează pentru ei cu ajutorul securității Samsung pe mai multe straturi.
  • Partajare ușoară în Galaxy Eco-System – Partajarea rapidă îmbunătățită este modalitatea de a transfera fișierele rapid și într-un mod intuitiv și poate susține chiar partajarea albumelor.

Preț Samsung Galaxy A52s 5G

Noul Samsung Galaxy A52s 5G (pornind de la prețul recomandat de 2.199 RON) este disponibil în România din această săptămână. Smartphone-ul vine într-o gamă variată de culori atractive, precum Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet și Awesome Mint.