Noul Odyssey OLED G8 de 34 inch (86.36 cm) are o grosime de 3.9 mm - cel mai subțire din categoria sa de produse - și este finisat cu un cadru metalic elegant. Monitorul nu necesită iluminare din spate, oferind culori realiste și luminozitate maximă – toate fără un filtru de culoare. Luminozitatea este controlată în pixeli, având un raport de contrast aproape infinit.

Monitorul de gaming cu rezoluție QHD ultra-wide (3,440 x 1,440) are un raport de aspect de 21:9, cu volum de culoare de 100% și gamă de culori DCI-99.3%. Monitorul oferă și un raport de contrast static de la un milion la unu pentru a scoate în evidență cele mai subtile detalii și curbură 1800R, pentru vizualizarea perfectă a jocului.

Monitorul OLED este certificat VESA DisplayHDR 400 True Black pentru un conținut realist, cu o reproducere precisă a culorilor și a contrastului. În plus față de timpul de răspuns rapid și rata de reîmprospătare Odyssey OLED G8, oferă jucătorilor capacitate de răspuns rapid și precizie într-o serie de medii de joc, monitorul având la bază tehnologia AMD FreeSync Premium, pentru o experiență de gaming cât mai plăcută.

Odyssey OLED G8 permite, de asemenea, utilizatorilor să experimenteze cele mai bune caracteristici de gaming, divertisment și stil de viață, toate într-un singur loc. Ecranul funcționează ca un hub complet de divertisment, cu capacitatea de a transmite conținut prin Smart Hub-ul Samsung, oferind acces la cele mai recente emisiuni de pe Amazon Prime, Netflix, YouTube și alți furnizori de servicii de streaming, chiar și fără o conexiune la un PC sau dispozitiv mobil. În plus, utilizatorii se pot bucura de conținut live gratuit fără a fi nevoie de descărcări sau de activare de conturi, prin intermediul Samsung TV Plus.

Hub-ul IoT integrat permite utilizatorilor să verifice toate dispozitivele IoT conectate wireless la monitor, în timp ce aplicația SmartThings permite utilizatorilor să monitorizeze dispozitivele IoT din întreaga casă cu ușurință. Panoul de control intuitiv al aplicației poate ajuta la monitorizarea și reglarea setărilor, cum ar fi temperatura și umiditatea.

Samsung Gaming Hub este încorporată în Odyssey OLED G8. Jucătorii pot încerca jocuri de la parteneri precum Xbox, NVIDIA GeForce NOW, Google Stadia sau Utomik, cu acces instant la servicii de streaming de top. Această capacitate este alimentată de tehnologia avansată Samsung de streaming de jocuri pentru imagini de calitate și gameplay cu control extrem de receptiv, toate fără descărcări sau cerințe de spațiu de stocare.

Odyssey OLED G8 oferă, de asemenea, utilizatorilor confort în timp ce joacă. Un stand reglabil pe înălțime (HAS), precum și funcționalitatea Tilt asigură eficiență ergonomică, ceea ce înseamnă că orice utilizator poate găsi poziția perfectă indiferent de ceea ce joacă, fie că este vorba de un joc de curse sau o aventură de tip open world. Odyssey OLED G8 are porturi Micro HDMI (2.1), Mini DP (1.4) și USB-C pentru conectivitate versatilă, dar și o boxă stereo de 5W pentru un sunet clar.

Odyssey OLED G8 va fi disponibil la nivel global în ultimul trimestru al anului, data lansării fiind diferită în funcție de regiune.