Prin această colaborare, Samsung și Musette, lideri de piață în domeniile în care activează, reușesc să îmbine în mod armonios inovația și funcționalitatea cu un design ieșit din tipare. Cele două companii își propun să schimbe perspectiva utilizatorilor asupra modei și a tehnologiei deopotrivă, într-un mod care să răspundă totodată nevoilor lor de astăzi.

Flip The Rules – colecția celor care sfidează regulile

Elementele care au stat la baza realizării colecției sunt:

  1. Inovația – un design revoluționar, care să reprezinte în sine o declarație și un mod de auto-exprimare pentru cei care le poartă, și totodată, care să atingă standarde înalte de calitate
  2. Eficiența – pe care o regăsim în mărimea și forma aleasă pentru produse, în faptul că sunt niște produse nu doar atrăgătoare și estetice, ci și funcționale, practice
  3. Sustenabilitatea – produse care să reziste în timp, să fie dezirabile pe o perioadă îndelungată, dar mai presus de orice, să fie prietenoase cu mediul și realizate în mod responsabil, la nivel local
  4. Progresul – asocierea a două branduri puternice, din două industrii complet diferite, care realizează împreună ceva inedit și autentic.

Lansarea telefoanelor pliabile a schimbat industria de mobile și a arătat utilizatorilor din întreaga lume ca pot avea parte de tot ceea ce au nevoie de la telefonul lor mobil într-o formă diferită de ceea ce cunoșteau până la acest moment. Galaxy Z Flip4, prin design-ul său compact, deschide noi posibilități pentru utilizatori și oferă o experiență de utilizare completă.

Colecția de genți realizată în colaborare cu Musette este inspirată de design-ul unic al lui Galaxy Z Flip4 și se adresează celor care se exprimă prin piesele pe care le poartă, care sunt constant în căutare de noi moduri de a-și arăta personalitatea și își doresc în garderobă o piesă statement, un accesoriu perfect care să le întregească ținuta. Prin colecția Samsung | Musette gențile devin mai mult decât un simplu accesoriu, un element decorativ, cât și un must-have pentru utilizatorii de telefoane pliabile.

Factorul de coolness al acestei colecții se regăsește atât în concept, cât și în execuție și prezentare. Gențile sunt de dimensiuni mici, în ton cu trendul de microgenți care a luat lumea modei cu asalt în ultimii ani și vin în cinci variante de culori: negru, alb, bej, mov și piersică. În plus, ele sunt și extrem de practice, putând fi alăturate mai multor tipuri de ținute, atât de zi, cât și de noapte. Accesoriile pot fi purtate pe umăr sau chiar direct în mână – cordoanele acestora putând fi detașate dacă este nevoie.

În plus, au fost create special pentru a fi un obiect funcțional – telefonul poate fi încărcat direct prin geantă, fără a mai fi nevoie să fie scos, lucru care le oferă utilizatorilor un plus de confort.

Mobilitatea pe care o oferă telefonul utilizatorilor se transferă astfel genții, care devine accesoriul ideal pentru cel mai important obiect pe care oamenii îl folosesc cel mai mult pe parcursul unei zile și la care au nevoie de acces rapid.

Produse din materiale naturale, 100% local

Materialele din care sunt realizate gențile sunt naturale, moderne și de cea mai înaltă calitate. Pielea folosită este una biodegradabilă și sustenabilă, un aspect prioritar pentru Samsung și Musette, pentru care grija față de mediul înconjurător este extrem de importantă.

În plus, colecția reprezintă o investiție în comunitatea locală, lucru demonstrat de faptul că producția genților este realizată exclusiv în România, la fabricile Musette, dar și de faptul că procesul de fabricație respectă cele mai înalte standarde de la nivel european.

„Cred cu tărie că atunci când două branduri puternice colaborează rezultatul nu are cum să nu fie unul excepțional. Mă bucur foarte mult că Samsung ne-a ales pentru crearea acestei colecții de genți, special create pentru noul telefon pliabil. Aceasta colecție este despre gențile miniatură, un trend foarte popular în prezent. Ce am reușit noi să facem este să creăm accesorii care nu sunt doar frumoase ca elemente decorative, dar și utile și extrem de practice, care oferă un plus de valoare unei ținute”, afirmă Cristina Batlan, CEO Musette.