Samsung ViewFinity S9 oferă un ecran de 27 inci cu o rezoluție de 5K (5.120 x 2.880), cu o claritate excepțională a imaginilor și textului. Acesta permite profesioniștilor să lucreze cu conținut de rezoluție ultra-înaltă fără a avea nevoie să facă zoom, astfel încât să poată vizualiza proiectele lor în 5K în timp ce își păstrează toate instrumentele de editare vizibile pe ecran.

Cu 99% acoperire DCI-P3 și 218 PPI (pixeli pe inch), ViewFinity S9 oferă culori mai saturate și vii, cu detalii mai clare, perfecte pentru cei care se bazează pe fidelitatea vizuală. În plus, luminozitatea standard de 600 cd/m permite utilizatorilor să lucreze în aproape orice mediu de iluminare. Tehnologia de calibrare a Samsung ajută utilizatorii să obțină întocmai culorile pe care le doresc. În timpul producției, monitorul este calibrat în fabrică pentru o precizie incredibilă Delta E <2 imediat după deschiderea ambalajului.

ViewFinity S9 utilizează funcția de calibrare inteligentă controlată cu ajutorul smartphone-urilor, fiind prima din industrie, iar utilizatorii pot personaliza cu ușurință ecranul ViewFinity S9 pentru setări precise fără a avea nevoie de echipamente de calibrare scumpe și complexe, oricând doresc. Folosind aplicația SmartThings, utilizatorii pot alege să calibreze în modul de bază pentru o ajustare rapidă și ușoară a echilibrului de alb și setările de gamă sau pot utiliza modul profesional pentru control complet al temperaturii culorilor, luminozității, spațiului de culoare și setărilor de gamă. Utilizatorii pot începe acest proces simplu orientând camera smartphone-ului către ecranul ViewFinity S9, iar după calibrare pot vizualiza un raport detaliat al ajustărilor efectuate și al preciziei culorii Delta E.

ViewFinity S9 protejează utilizatorii prin intermediul funcțiilor de îngrijire a ochilor certificate TUV pentru reducerea oboselii oculare, chiar și în perioade lungi de utilizare. În plus, display-ul mat al Samsung limitează reflecția luminii și strălucirea pe monitor, reducând la minim distracțiile în timpul lucrului.

ViewFinity S9 oferă o conectivitate versatilă atât pentru utilizatorii de PC-uri Mac, cât și pentru cei cu sistem de operare Windows, cu intrări Thunderbolt 4 și mini DisplayPort, în plus față de USB-C. Compatibilitatea cu Thunderbolt 4 permite utilizatorilor să încarce dispozitive cu o putere de până la 90W și să transfere date în mod fiabil la viteze de până la 40 Gbps.

Monitorul este echipat cu o cameră încorporată SlimFit 4K care se conectează prin intermediul unui pogo pin, fără cabluri sau echipamente suplimentare. Rezoluția înaltă a camerei oferă o calitate foarte clară pentru apelurile video pe aplicații precum Google Meet. Camera se poate înclina pentru a se potrivi unghiului monitorului, iar funcția Auto Framing te menține vizibil și în cadru, chiar și atunci când îți schimbi poziția.

Designul subțire din metal al ViewFinity S9 se potrivește în orice spațiu. Datorită designului ergonomic, acest produs poate oferi confort și îmbunătăți productivitatea prin ajustarea sa la aproape orice poziție sau postură. Suportul reglabil pe înălțime poate fi potrivit la nivelul ochilor utilizatorului, iar ecranul poate fi înclinat pentru a se potrivi cu unghiurile de vizualizare. În modul Pivot, ecranul se rotește la 90 de grade, astfel încât utilizatorii pot citi documente lungi fără a fi nevoie de derulare continuă. Datorită compatibilității cu montajul VESA, utilizatorii pot economisi spațiu și pot păstra birourile ordonate.

Aplicațiile Smart TV încorporate oferă utilizatorilor o experiență completă de televizor atunci când vine momentul să treacă la divertisment după programul de muncă. Acces instant la aplicațiile și emisiunile de streaming populare, fără a fi necesar un PC separat, difuzoare încorporate cu Adaptive Sound+ care ajustează automat nivelurile de zgomot și un control de la distanță fac din acest monitor o soluție completă atât pentru muncă, cât și pentru divertisment.

ViewFinity S9 va fi disponibil pentru achiziție la nivel global începând cu august 2023, programul de lansare variind în funcție de regiune.