Seed For Tech, o companie clujeană ce activează în zona dezvoltării de produse software, le oferă antreprenorilor posibilitatea de a câștiga 10 bilete gratuite la una dintre cele mai cunoscute evenimente pentru startup-uri tech din Europa. Cunoscut sub denumirea de Tech Open Air Berlin (TOA), aceasta se va desfășura în perioada 13-15 iulie 2016, la Berlin.

tech open air berlin

Câștigătorii au de asemenea șansa de a colabora cu Seed For Tech pentru dezvoltarea tehnică a produsului sau pentru a beneficia de consultanță tehnică și de business.

TOA este o oportunitate pentru cei care se află în căutarea unor parteneri tehnici, mentori, investitori sau a unor oportunități de conexiune și învățare. Evenimentul propune un cadru de intersecție interdisciplinar și facilitează legătura cu ecosistemul de startup-uri din Berlin. Acest format, cât și desfășurarea pe scene outdoor, îl diferențiază de conceptele tradiționale de eveniment.

TOA_FB_Square

Peste 5000 de participanți pasionați de tehnologie, peste 120 de antreprenori, oameni de știință și artiști, se reunesc an de an pe scena din Berlin. Majoritatea frecventează și cele peste 140 de evenimente satelit, desfășurate în paralel.

Oportunitatea se adresează fondatorilor de startup-uri, oameni de marketing sau de business, cu expertiză într-un sector de activitate, care au o idee de produs, indiferent de stadiul acesteia și dorința de a gestiona un business de produs. Modelele tranzacționale (SaaS, e-commerce, sau IoT) sau proiect ce integrează o componentă de tehnologie sunt în mod particular apreciate. Criteriile de evaluare vor ține cont și de fezabilitatea și atractivitatea ideii.

Din propria noastră experiență am învățat că parteneriatele de calitate, precum și expunerea la un context de business sunt esențiale pentru dezvoltarea unor produse durabile

“Companiile de tip startup sunt cea mai rapidă cale de a genera schimbări pozitive. Ne dorim să încurajăm și susținem prin diverse modele de colaborare antreprenorii care împart aceeași viziune a unui viitor mai bun. Din propria noastră experiență am învățat că parteneriatele de calitate, precum și expunerea la un context de business sunt esențiale pentru dezvoltarea unor produse durabile. Prin urmare, dorim să facilităm accesul unor startup-uri promițătoare, la medii, cunoștiințe și oameni noi. Iar TOA este un astfel de spațiu”, a precizat Andreea Pavel, Manager Seed For Tech.

Cei interesați pot aplica online, pe platforma F6s, până la data de 1 iunie.

Această oportunitate se înscrie într-o viziune mai largă, prin care Seed For Tech urmărește să extindă aria de interacțiune și focus a antreprenorilor în zona dezvoltării de produse software.