„Astăzi suntem un ecosistem de soluții care sprijină startup-urile și scaleup-urile din domeniul tehnologiei în demersul lor de creștere exponențială, integrând servicii de finanțare, păstrarea angajaților cheie, comunicarea eficientă cu investitorii și opțiuni de lichiditate timpurie. Accentul nostru rămâne pe simplificarea proceselor complexe de gestionare a capitalului propriu și pe oferirea de oportunități de investiții strategice", a declarat Carmen Sebe, CEO al SeedBlink.

Cu o abordare bazată pe date și susținută de AI, platforma modulară de equity management și investiții SeedBlink oferă în prezent patru categorii de servicii cheie:

  • SeedBlink Equity: Un modul cuprinzător care include gestionarea tabelului de capitaluri (cap table), planuri de opțiuni în acțiuni pentru angajați adaptate local, simulări de runde de finanțare, comunicare cu stakeholderii și managementul portofoliului, printre alte servicii. Acestea ajută companiile să gestioneze eficient și transparent capitalul propriu și să ia decizii strategice informate.
  • SeedBlink Ventures: Accelerează procesul de finanțare pentru startup-urile din domeniul tehnologiei prin îndrumare, instrumente, infrastructură, vehicule de investiții și introduceri către rețeaua potrivită de investitori și fonduri de capital de risc (VC).
  • SeedBlink Syndicates: Permite investitorilor de tip angel și fondatorilor să își pună în comun și să distribuie capitalul în cadrul propriilor rețele, favorizând oportunitățile de investiții colaborative prin utilizarea platformei.
  • SeedBlink Secondaries: Facilitează tranzacționarea acțiunilor, oferă lichiditate timpurie pentru acțiunile dobândite pentru angajați și investitori, sprijină strategiile de diversificare a portofoliului.

„La Sessions, prioritizăm eficiența, productivitatea și inovația. Procesul nostru de finanțare și equity management nu putea fi diferit. Suntem încântați să colaborăm cu SeedBlink, care ne-a oferit acces la diverse opțiuni de finanțare și ne-a permis să oferim equity investitorilor, celor mai talentați membri ai echipei noastre și comunității noastre de utilizatori. Practic, ducem participarea la capital și strângerea de fonduri la următorul nivel. Platforma all-in-one a SeedBlink este un mare avantaj; felicitări pentru aducerea acesteia pe piață”, a declarat Radu Negulescu, CEO și fondator al platformei de colaborare inteligentă Sessions.

Acest moment marchează un reper important: un an de la lansarea soluției de equity management a SeedBlink, Nimity, acum sub numele SeedBlink Equity. Aceasta se adaugă la succesul celor patru ani de investiții susținute de comunitate și fonduri de Venture Capital, pași importanți spre o platformă all-in-one cu multiple beneficii.

Cu un plan bine definit pentru funcționalități avansate și servicii legate de equity management și diverse vehicule de investiții, SeedBlink este gata să răspundă nevoilor companiilor de tehnologie pe parcursul întregii lor creșteri.

De la lansare, SeedBlink a raportat peste un miliard de euro în active deținute, 374 milioane de euro mobilizate pentru investiții în startup-uri pentru mai mult de 350 de companii din 15 țări și peste 4.000 de companii înscrise în programul de equity management.

Pentru mai multe informații despre noua platformă all-in-one de equity management și investiții lansată de SeedBlink, poți afla mai multe aici.