Experiența lui Cristian Bornoiu include o înțelegere profundă a legilor specifice legate de protecția consumatorilor, prelucrarea datelor cu caracter personal, prevenția și combaterea spălării banilor.

“Suntem foarte încântați de alăturarea lui Cristian echipei noastre. Experiența sa vastă în domeniul conformității și al managementului de risc este un mare avantaj pentru SeedBlink, mai ales după ce am primit licența European Crowdfunding Service Provider Regulation, în contextul în care continuăm să ne dezvoltăm și să ne extindem activitatea în Europa, protejându-ne în același timp investitorii. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu el pentru a ne asigura că menținem cele mai înalte standarde de conformitate și gestionare a riscurilor", a declarat Carmen Sebe, CEO SeedBlink.

"Sunt onorat să fac parte dintr-o companie internațională precum SeedBlink, un jucător agil, cu proiecte viitoare interesante pe piața locală și europeană. Îmi voi valorifica experiența în domeniul conformității și al managementului riscului pentru a mă asigura că Seedblink este o companie de top în industria de crowdfunding. Cu experiența vastă a echipei, ne angajăm să oferim servicii de top și experiențe excepționale pentru clienți", a afirmat Cristian Bornoiu, Compliance and Risk Director SeedBlink.

SeedBlink permite investitorilor să co-investească în siguranță deplină la nivel european într-o selecție riguroasă de start-upuri tehnologice cu ADN european, împreună cu o rețea puternică de parteneri de Venture Capital. Investitorii individuali pot participa cu tichete începând de la 2.500 de euro.

"Licența ECSPR este o etapă importantă în expansiunea noastră europeană și oferă un cadru clar investitorilor, dar și nouă. Permițând capitalului de investiții să circule mai liber și mai ușor în Europa către inovarea ca o piață globală unică, putem crește semnificativ competitivitatea Europei per total. SeedBlink este o companie mândră să sprijine acest obiectiv comun", a adăugat Carmen Sebe, CEO al SeedBlink.

În baza licenței ECSPR și a pașaportului de la ESMA, SeedBlink a fost autorizată să înființeze o piață secundară în care investitorii pot avea un control mai mare asupra portofoliului lor prin intermediul unor anunțuri în care cumpărătorii și vânzătorii se pot găsi reciproc. În martie, SeedBlink a lansat piața secundară, abordând lichiditatea, o preocupare semnificativă a investitorilor în start-upuri.