Cursul își propune să îi învețe pe antreprenori pașii pe care trebuie să îi facă pentru a construi un startup de succes, cum să întâlnească investitorii și mai ales cum să îi convingă că startup-ul lor este unul în care merită să investească.

Potrivit fondatorului StartupdeSucces.ro, perioada aceasta este una propice pentru dezvoltarea startup-urilor, mai ales pentru cele din tehnologie, în contextul în care pandemia a accelerat dezvoltarea segmentului online și a apropiat și mai mult oamenii aflați în colțuri diferite ale lumii.

Potrivit datelor companiei, startup-urile românești din tehnologie au atras în total peste 25 milioane de euro de la investitori pe parcursul anului trecut.

Cursul online este structurat pe cinci module și cuprinde peste 80 de lecții video care însumează peste 20 de ore de informație concentrată, adaptată la realitatea antreprenorială de zi cu zi ce îi va ajuta pe antreprenori să atragă investiții pentru startup-urile lor.

Mai mult, programul este gândit să arate perspectiva unui investitor atunci când evaluează un startup pentru o eventuală investiție. Acesta se desfășoară în limba română și este primul curs de acest fel adaptat la contextul din țara noastră. La finalul programului, utilizatorii vor primi și un certificat de absolvire.

De asemenea, odată înscriși, participanții vor avea acces la o comunitate de fondatori de startup-uri și alte oportunități de networking.

„Proiectul StartupdeSucces.ro se bazează pe experiența mea de peste 15 ani în antreprenoriat și investiții în startup-uri de tehnologie, prin care îmi propun să îi ajut pe antreprenorii aflați la început de drum să construiască un startup solid, beneficiind de resursele necesare pentru o creștere accelerată pe piață. Primul curs disponibil <Cum să atragi bani de la investitori> este cel mai complex curs online, în limba română, adaptat la contextul de business din România, în urma căruia cursanții vor deprinde procesul pe care un antreprenor trebuie să-l parcurgă pentru a obține finanțare de la un investitor pentru proiectul lor”, a declarat Sergiu Biriș, Fondator și trainer StartupdeSucces.ro.

Antreprenorii interesați se pot înscrie la cursul „Cum să atragi bani de la investitori” accesând link-ul StartupDeSucces.ro.

StartupdeSucces.ro este un concept realizat de Sergiu Biriș, antreprenor în serie și investitor în tehnologie de peste 15 ani. De-a lungul timpului, acesta a lansat mai multe startup-uri de succes, printre care Trilulilu - platformă de video sharing fondată în 2007 și achiziționată de compania Digitap, Zonga - serviciu de streaming de muzică fondat în 2011, care a atras investitori precum Vodafone, sau LiveRail - companie de publicitate online și unul dintre cele mai de succes startup-uri românești, fondat în 2007 și achiziționat de compania Facebook în 2014 pentru circa 500 milioane de dolari.

În septembrie 2020, Sergiu Biriș a lansat proiectul Eventmix.live, platformă prin care organizatorii de evenimente pot organiza online, pe site-ul propriu, conferințe, workshopuri, webinarii, concerte sau cursuri, în contextul generat de pandemia cu noul coronavirus. Platforma Eventmix a venit ca o evoluție a proiectului Soundmix, pe care l-a înlocuit.