Seria Galaxy Note20 include două telefoane, Galaxy Note20 și Galaxy Note20 Ultra. Telefoanele sunt destinate utilizatorilor care doresc să își maximizeze timpul pentru muncă, dar și pentru jocuri.

Telefoanele din noua serie oferă performanțele așteptate de fanii seriei Note, precum cel mai rapid procesor de pe toate dispozitivele Galaxy, display dinamic AMOLED 2X, rată de refresh de 120Hz. La acestea se adaugă un S Pen îmbunătățit, care oferă precizie și timp de reacție de neegalat, alături de gesturi noi, o experiență Samsung Notes mai flexibilă, precum și Samsung Dex wireless, prin care telefoanele se pot conecta la PC fără a mai fi nevoie de cablu.

Am testat recent modelul Samsung Note20 Ultra și poți citi review-ul aici. Urmărește și video review-ul la finalul articolului.

Galaxy Note20 vine atât în varianta 4G, cât și 5G, în timp ce Galaxy Note20 Ultra este disponibil doar în varianta 5G. Seria Galaxy Note20 caută și recomandă automat rețele de mare viteză și pune la dispoziție rețele Wi-Fi 6 stabile cu latență optimizată pentru diverse servicii de streaming. Datorită Samsung Knox, hardware-ul și software-ul integrate pe seria Galaxy Note20 sunt securizate end-to-end.

În România, telefoanele din seria Galaxy Note20 sunt disponibile pe site-ul oficial Samsung și în magazinele partenerilor selectați începând cu data de 21 august 2019, în culorile Mystic Bronze, Mystic Green și Mystic Gray pentru Galaxy Note20, respectiv Mystic Bronze, Mystic Black și Mystic White pentru Galaxy Note20 Ultra.