Parteneriatul, activ din luna iulie a acestui an, vizează întreaga gamă de produse Sharp ce fac parte din categoriile Soluții pentru documente și Soluții vizuale.

Mai exact, noul distribuitor adaugă în portofoliul său imprimante, multifuncționale, soluții software și aplicații mobile pentru gestionarea documentelor și administrarea dispozitivelor Sharp, precum și soluții de afișaj profesional și soluții interactive Sharp.

Radu Dumitrevici, Director General al Corner Solutions, a declarat: "Prin acest parteneriat nu căutăm doar să ne extindem volumul de afaceri. Ne dedicăm comercializării de tehnologii unice și inovatoare pentru a contribui la cultura, beneficiile și bunăstarea colaboratorilor noștri. Împreună cu Sharp, una dintre cele mai cunoscute companii din lume, ne dorim să extindem oferta adresată clienților noștri, asigurând totodată livrare rapidă și servicii de calitate."

“Suntem o echipă tânără și dinamică, iar modelul nostru de distribuție se dorește a fi unul aparte. Pe lângă produse inovatoare și soluții de ultimă generație, vom oferi clienților noștri suport tehnic personalizat și consultanță detaliată în comercializarea modelelor din portofoliul nostru, atât în procesul de pre cât și post-vânzare”

“Provocarea Sharp Electronics este aceea de a crea un echilibru între timpul de lucru și cel personal, cu produse de care oamenii pot beneficia la locul de muncă, acasă și în orice alt loc. Produsele de business Sharp pot crește productivitatea, reduce costurile și vă pot deschide noi perspective.” a declarat dl. Rafal Szarzynski - Sales Manager, Europa Centrală și de Est, Sharp Electronics.