Așa cum îi zice și numele, Coworkations e un site care aduce în același loc oportunitățile de vacanță, coworking și distracție. E un site care pune la un loc comunități care organizează excursii de coworking în toată lumea, pe modelul Hacker Paradise. Poți să-ți iei o vacanță pe un vapor și să muncești cu alți antreprenori sau să te duci în junglă și să ai și spațiu de coworking cu internet.

E o metodă bună pentru cei workaholici de a se relaxa, dar și de a continua munca într-un loc mai frumos. Am descoperit excursii în Chile, Nepal, Bali, Iran, Peru sau Spania, pentru toate bugetele.

Nu toată lumea-și permite o asemenea oportunitate. Dacă ai început să lucrezi la un startup, nu te apuca să pleci în vacanțe scumpe. Dar dacă tu consideri că e cazul să iei o pauză după câțiva ani de muncă, dar să nu pierzi legătura cu jobul, atunci astea sunt tipuri diferite de vacanțe.

De exemplu, o excursie Hacker Paradise de pe site spune și care este demografia grupurilor. Și poți descoperi că vei merge cu developeri, designeri, antreprenori și scriitori.