Dacă ești designer grafic sigur ai auzit de Fiverr. Până acum puțin timp era locul numărul unu de tranzacții în ceea ce privește logourile sau anumite poze care veneau la pachet cu drepturi de autor. Și toate astea pentru cinci dolari. Un fel de magazin cu preț unic la toate produsele.

fiverr freelancing design grafic

În urmă cu puțin timp însă, site-ul s-a lărgit, iar acum poți cumpăra cam orice fel de serviciu care îți vine în minte. Prețurile au mici fluctuații în jurul sumei de cinci dolari. Nimeni nu îți va cere 1.000 de dolari pentru un anumit produs, însă nici nu te mai poți aștepta să găsești totul la prețul eponim al platformei.

Practic este un mare compendiu al freelancerilor care își oferă serviciile contra unei sume mai mult sau mai puțin modice. De exemplu poți angaja oameni care să te ajute cu editarea video, sau chiar și translatori care să îți traducă în și din orice limbă. Sau poate vrei o melodie cu dedicație. În acest caz poți angaja un compozitor.

fiverr freelancing design grafic

În ultimul rând vom vorbi despre secțiunea de Fun&Lifestyle. Această adevărată nestemată. Aici poți găsi efectiv orice, și niciodată nu vei ști peste ce urmează să dai. De exemplu, dacă vrei ca niște tipi din Africa să scrie un mesaj pe coală de hârtie, apoi să danseze în mod idiotic cu el prin junglă în timp ce se filmează, ai nimerit unde trebuie. O demosntrație practică a acestei secțiuni, mai jos.