NETOPIA mobilPay a implementat împreună cu Oveit opţiunea de plată online pe www.teleferic.ro, compania care administrează cele mai accesate pârtii de pe Valea Prahovei. Astfel, însincepând cu această săptămână, iubitorii sporturilor de iarnă din România își pot achiziționa ski pass-uri online, rapid şi simplu, în Sinaia sau Predeal.

skipass valea prahovei online netopia oveit teleferic

Potrivit informațiilor NETOPIA, cei care doresc să își achiziționeze online biletele pentru serviciile oferite de Teleferic Prahova vor găsi opțiunea de plată digitală pe platforma mai sus menționată. Odată selectată, clienții primesc automat pe mail un cod de bare ce se scanează la turnicheți.

Până la finalul lunii ianuarie, va fi implementată și plata ski pass-urilor prin mobilPay Wallet, portofelul digital dezvoltat de NETOPIA. După ce își înregistrează cardul în aplicație, vor avea posibilitatea de a plăti foarte rapid, direct de pe telefon, biletele de acces pe pârtii.

skipass valea prahovei online netopia oveit teleferic

„Românii care vor să câștige timp și să scape de aglomerația de la casierie, au acum la dispoziție plata online pe site, de unde își pot achiziționa biletele pentru accesul pe pârtiile din Valea Prahovei”, a declarat Antonio Eram, CEO și Fondator NETOPIA mobilPay.

„Pentru Teleferic Prahova, anul 2016 a fost un an al schimbărilor. Preferințele și așteptările clienților noștri se schimbă, astfel ne confruntăm cu o concurență la nivel mondial de la destinații care sunt dezvoltate și dețin facilități turistice de înaltă calitate. Odată cu relansarea website-ului societății, ne dorim să consolidăm poziționarea competitivă a Văii Prahovei ca destinație pe tot parcursul anului. Un obiectiv important al societății este cel de a crea experiențe montane spectaculoase. Primul pas este îmbunătățirea canalelor de comunicare și de vânzare, astfel am decis să lansăm opțiunea de plată online”, a declarat Claudiu Ciubotaru, Director de Marketing Teleferic Prahova.

În ceea ce privește întreg sistemul de ticketing disponibil pe www.teleferic.ro, acesta a fost implementat de platforma Oveit.com.