Smart Bill Conta revoluționează piața serviciilor contabile și este piesa lipsă din portofoliul nostru, la care am lucrat mai bine de un an. Sunt foarte mândru de echipa care a muncit la dezvoltarea noului produs, care va contribui la creșterea vânzărilor Smart Bill cu peste 50% pe an, în următorii ani,” a declarat Radu Hasan, Co-founder & CEO Smart Bill.

Aplicația se adresează antreprenorilor, IMM-urilor, contabililor sau firmelor de contabilitate care își fac contabilitatea “in-house” și care doresc să-și eficientizeze cu mult timpul de operare. Smart Bill Conta oferă un flux integrat atât pentru client cât și pentru firma de contabilitate. Astfel, pentru clienții care folosesc platforma integrată Smart Bill timpul de operare se poate reduce cu până la 50%, prin automatizarea operațiunilor de introducere date. Practic, prin eliminarea timpului dublu de înregistrare a documentelor se maximizează timpul de utilizare a datelor, iar clientul beneficiază de resurse suplimentare.

De exemplu, un antreprenor poate factura direct de pe telefonul mobil în fața clientului, iar factura ajunge instant atât la client, cât și la departamentul sau firma de contabilitate

“Începând de astăzi vom acoperi complet nevoile majorității IMM-urilor din România și le vom ușura viața atât lor, cât și contabililor lor. De exemplu, un antreprenor poate factura direct de pe telefonul mobil în fața clientului, iar factura ajunge instant atât la client, cât și la departamentul sau firma de contabilitate. Dacă până acum Smart Bill era focusat în special pe antreprenori, Smart Bill Conta vine să facă legătura și cu experții contabili. Într-o lume conectată în permanență la internet, am considerat că acesta era pasul firesc pe care trebuia să-l facem”, a declarat Radu Hasan, Co-founder & CEO Smart Bill

Aplicația poate fi accesată de oriunde, de pe orice dispozitiv conectat la internet, în mod securizat și permite vizualizarea documentelor finale sau intermediare ale fiecărui client. Smart Bill Conta va fi actualizată permanent, în timp real și în mod transparent pentru utilizatori. Datele nu se vor pierde datorită backup-ului automat în cloud. Cu o interfață modernă și ușor de utilizat, aplicația este accesibilă și are cerințe minime de instalare. Aplicația completează soluțiile Smart Bill deja existente de facturare și gestiune. Firmele de contabilitate vor avea acces 100% gratuit la aplicația Smart Bill Conta.

Serviciile Smart Bill sunt utilizate, în prezent, de peste 45.000 de clienți, de la PFA-uri, la companii mici și mijlocii, și până la multinaționale, din toate sectoarele de business, precum servicii și comerț. Peste un milion de documente sunt emise lunar, cu o valoare de peste 2 miliarde de euro pe an.