Smart Future este un eveniment anual prin care start-up.ro propune un ghid al tehnologiilor de urmărit și care au un impact real asupra economiei și viitorului.

Evenimentul va avea 3 paneluri de discuție, dar și două speech-uri susținute de către Sergiu Neguț, cofondator al FintechOS, unul dintre cele mai active startup-uri din România, și de Decebal Popescu, cofondator al Smart Touch Technologies, companie ce automatizează fluxul de documente al companiilor.

Primul panel de discuție al zilei va fi concentrat în jurul conceptelor de AI și Cloud, dar și cum se schimbă lucrurile. Am trecut de la simpla digitalizare, iar acum următorul pas al evoluției va fi în Cloud cu ajutorul AI.

Te poți înscrie la Smart Future aici pentru a fi parte la următoarea revoluție a României pe 25 aprilie, la Sheraton Hotel București.

De ce trebuie să fii la eveniment și să urmărești discuția?

Vom porni de la ideea de transformare digitală în 2023, cu oportunități și soluții software. Mai ales că fondurile europene prin PNRR vor ajuta companiile să se transforme digital și să integreze soluții de business software. În plus, companiile pot atinge și un nivel de securitate superior dacă au soluții în Cloud.

În plus, speakerii vor explica modul în care companiile mici și mijlocii, dar și cele mari pot face ca un proces de transformare digitală să nu fie unul dureros, cu exemple de la speakeri precum Alexandru Tănasă (Digital Business Advisor Arggo Consulting) și Robert Anghel (Head of Strategy & Business Development ING Bank România).

Implementarea Cloud în organizații nu ține doar de securitate, ci și de beneficii economice. Practic, implementarea unor soluții de business software în Cloud aduce un venit cu 2,5 ori mai mare decât soluțiile tradiționale. De asemenea, 70% din companiile care folosesc soluții Cloud dezvoltă noi produse, servicii sau modele de business.

În plus, soluțiile Cloud reduc timpul fiecărui angajat cu 2-3 ore în fiecare săptămână, conform unui studiu Deloitte. Cei mai de succes clienți Google Cloud au un avantaj de 10 dolari pentru fiecare dolar cheltuit datorită soluțiilor online.

Te poți înscrie pe platforma de evenimente IC Events pentru o experiență hibridă.

AI nu este următoarea revoluție, ci este prezentul

Inteligența artificială nu mai este doar un aspect al viitorului, ci unul al prezentului. Companiile implementează pe scară astfel de sisteme pentru a automatiza procesele repetitive, introducerea datelor și lucrurile ce pot lua timpul oamenilor fără un scop clar.

În plus, AI poate fi folosit pentru îmbunătățirea serviciilor pentru clienți, prin implementarea de asistenți virtuali și chatboți, așa cum sunt cei creați de Druid Ai. Firmele pot folosi AI și pentru analiza de date și găsirea de insights pentru afacere.

Vom discuta și despre impactul AI asupra serviciilor de Cloud. Cu ajutorul îmbinării acestora se pot oferi rezultate mai bune, dar există și provocări despre care vom discuta privind costurile tehnologiei, impactul asupra mediului și nu numai.

Te poți înscrie la Smart Future aici pentru a fi parte la următoarea revoluție a României pe 25 aprilie, la Sheraton Hotel București.

Speakerii Panelului 1 de la Smart Future, care vor discuta despre AI și Cloud vor fi:

  • Alexandru Tănasă, Digital Business Advisor Arggo Consulting. Misiunea lui este de a îmbunătăți productivitatea și performanța companiilor cu ajutorul tehnologiei, prin integrarea la o scară cât mai largă a soluțiilor digitale în cadrul proceselor de business.
  • Liviu Drăgan, Druid AI. După ce a dezvoltat TotalSoft, la începutul anului 2018, a început o nouă poveste de succes - DRUID - o companie care dezvoltă o platformă end-to-end pentru construirea de aplicații conversaționale de afaceri bazate pe inteligență artificială, concepute pentru a-i ajuta pe angajați să atingă următorul nivel de productivitate și pentru a livra o experiență totală clienților, în cel mai intuitiv mod posibil.
  • Horia Niculescu, Google Cloud. S-a alăturat Google acum 3 ani, după ce a petrecut 15 ani ajutând organizațiile să se transforme prin folosirea datelor. Expertiza sa acoperă atât startup-urile, cât și corporațiile, cu un focus pe retail și banking.
  • Robert Anghel, ING Bank. În ING Bank, Robert a condus echipele de Digital și Daily Banking, contribuind la dezvoltarea și creșterea Home’Bank dar și la lansarea ING Pay, Apple Pay și Google Pay.
  • Alexandra Lucescu, Softone. Alexandra Lucescu ocupă în prezent funcția de Director General în cadrul SoftOne România, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii Cloud ERP, CRM, precum și aplicații de mobilitate și facturare electronică.

Te poți înscrie pe platforma de evenimente IC Events pentru o experiență hibridă.

Smart Future este un eveniment care analizează cele mai importante trenduri ale momentului în tehnologia din România, o hartă a viitorului când vine vorba de securitate, 5G, web3 și toate tehnologiile de impact pentru viitorul omenirii, dar și cum pot fi ele implementate în România.

De ce să te înscrii la Smart Future?

  • Afli de la oamenii care dezvoltă tehnologie care sunt direcțiile strategice pentru România
  • Câștigi un ghid care poate fi implementat în afacerea ta, indiferent dacă lucrezi cu inovație sau nu
  • Interacționezi cu oamenii care deja schimbă România prin tehnologie
  • Pleci de la eveniment cu insight-uri aplicabile în afacere
  • Poți pune orice întrebare ai specialiștilor din sală

Înscrie-te gratuit la eveniment aici. Locurile sunt limitate.

Smart Future 2023 este un eveniment susținut de ING Bank, Arggo și Softone.