MyKronoz e specializată pe ceasuri inteligente, dar și pe campanii de crowdfunding. Anul trecut au fost pe Kickstarter și Indiegogo și au strâns 6 milioane de dolari pentru ceasul Zetime Petite. L-au prezentat la CES 2018 în două dimensiuni: Petite (39 mm) și Regular (44 mm).

Ceasul inteligent va fi vândut în toată lumea la prețul de 199 de dolari și vor fi lansate trei colecții de brățări și culori. E interesant la Zetime Petite că are limbi tradiționale de ceas, dar și un ecran inteligent, care se conectează la telefon.

Ceasul se încarcă și cu ajutorul mișcării mâinii, așa că bateria are o autonomie de 30 de zile cu o singură încărcare în modul analog, de ceas obișnuit. Dacă folosești și meniul smart, autonomia este de 3 zile.

Un lucru interesant e că atunci când primești o notificare pe smartwatch, limbile analog se vor alinia orizontal pentru a nu îți acoperi câmpul vizual.

Display-ul este de 1,22 inci pentru modelul Regular și 1,05 inci pentru modelul Petite. Are o baterie de 200 de miliamperi. Are un accelerator pe 3 axe, senzor cardiac, suport pentru Bluetooth și se conectează la iPhone și Android.