Lista de cumpărături - metodă de economisire și plan de shopping eficient

Planifică în detaliu sesiunile de cumpărături. Astfel vei cheltui mai puțin și nu vei mai pune în coș lucruri de care nu ai nevoie. Poți să descarci o aplicație pe telefon sau să alegi varianta clasică și să scrii pe hârtie lista de cumpărături.

Dacă faci shopping online, setează produse favorite și verifică articolele pe care le-ai selecționat pentru coșul virtual. Realizează aceste acțiuni înainte să validezi comanda și să plătești cu card de cumpărături, card de credit sau diferite metode de plăți electronice.

Card de cumpărături în rate fără dobândă*- cel mai bun shopping online sau offline

Contează nu doar ce și cât cumperi, dar și cum achiți produsele pe care le achiziționezi. O soluție eficientă este să cumperi în rate ca să nu iei mulți bani deodată din bugetul familiei. Iar pentru asta ai nevoie de un card de cumpărături în rate fără dobândă*, pe care-l folosești atât la shopping în magazine fizice, cât și online.

Compară prețurile la articolele preferate și să alege cele mai bune variante de shopping, fie că ești la cumpărături în mall sau faci browsing pe net în căutarea produselor favorite.

Oferte promoționale - shopping la cele mai bune prețuri în rețeaua de magazine partenere CardAvantaj

Cu un card de cumpărături în rate fără dobândă* ești la curent cu oferte promoționale din zeci de magazine fizice și online. În rețeaua de parteneri comerciali CardAvantaj beneficiezi de rate avantajoase, tarife atractive și o largă varietate de produse și servicii.

Alegi soluții eficiente pentru shopping cu un card de cumpărături, care-ți pune la dispoziție metode moderne de plată și opțiuni flexibile de administrare a bugetului. În plus, primești bonus la fiecare achiziție și beneficiezi de siguranță maximă în efectuarea plăților, fără taxe sau comisioane, fără riscuri informatice sau de securitate bancară.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.