Pandemia Covid-19 a accelerat schimbarea modelelor de business. O multitudine de companii au adoptat noi metode de lucru și noi tehnologii, așa că startup-urile au evoluat.

Excluzând activitatea UiPath și TypingDNA, ecosistemul antreprenorial din România rămâne un incubator pentru start-up-uri inovatoare din sectorul aplicațiilor software pentru întreprinderi și cel al securității, care au înregistrat 38% din totalul investițiilor, arată un studiu EY.

Valoarea medie a finanțărilor (de 552 mii de euro/per rundă) s-a menținut constantă față de anul anterior, pe fondul unui număr mai mare de runde Seed.

Te invităm la un survey, pentru a ne povesti despre așteptările și nevoile tale de fondator de startup sau de investitor. Ulterior, îți vom povesti în exclusivitate despre o nouă oportunitate ce va fi lansată pentru companiile din România în căutare de investiție.

Sondajul poate fi completat în aproximativ 10 minute și vrea să afle mai multe despre fondatori și investitori. Vei vedea întrebări despre ajutorul pe care-l primești în ecosistemul antreprenorial, sprijinul primit, ce investiție vrei să atragi pentru startup-ul tău.

Poți completa formularul mai jos, direct în articol sau poți să-l accesezi la acest link.

Și dacă tot ai făcut-o, ești fondator și nu am povestit de tine, dă-ne un mail și scrie-ne despre tine ca să povestim și altora.