Sonos anunță extinderea gamei home theatre prin lansarea Sonos Ray, un soundbar compact ce va fi disponibil la nivel global din 7 iunie, la prețul de 1.499 de lei.

„Casele au devenit cinematografe, săli de fitness, hub-uri de gaming și multe altele, totul în contextul în care ne aflăm într-o eră a streamingului care nu mai este acum exclusiv destinat TV-ului, muzicii și filmului”, a declarat Patrick Spence, CEO Sonos. „Ray face mai ușoară ca niciodată îmbunătațirea acestor experiențe de audiție, datorită dimensiunilor sale mai mici și a sunetului spectaculos”.

Dacă vrei să afli mai multe despre produsele Sonos poți citi review-urile noastre pentru diferite produse ale companiei.

Sonos Ray promite să ridice standardele divertismentului acasă cu noi inovații acustice care oferă sunet echilibrat, dialog cu o claritate îmbunătățită și bass puternic.

  • Sunet care umple încăperea: structura special concepută a soundbarului direcționează în mod precis undele sonore de la un perete la celălalt, iar procesarea avansată poziționează cu precizie elementele în camera utilizatorului, astfel încât acesta să se simtă chiar în centrul poveștii.
  • Perfect echilibrat: un nou sistem bass reflex cu un design exclusiv realizat pentru a reda sunete joase cu un bass echilibrat, în timp ce acustica personalizată armonizează cu precizie frecvențele medii și înalte.
  • Ray a fost calibrat cu ajutorul Sonos Soundboard, un grup alcătuit din lideri din domeniul muzicii, filmului și din alte arii creative. Mai mult, sunetul poate fi calibrat și prin intermediul Trueplay, pentru a crea o experiență de audiție ideală pentru orice cameră.
  • Audiție îmbunătățită: funcția Speech Enhancement de la Sonos asigură o claritate mai mare, încât utilizatorii să nu piardă niciun cuvânt, în timp ce Night Sound reduce intensitatea efectelor puternice, astfel încât ceilalți membri ai familiei care se află în locuință să nu fie deranjați.
  • Design compact: Indiferent dacă îl așezi pe suportul media sau îl încorporezi în mobilă, design-ul discret și extrem de compact al lui Ray se va integra în orice spațiu.
  • Ray este disponibil, de asemenea, cu cel mai sustenabil ambalaj Sonos de până acum, alături de o cutie cadou și pernuțe de protecție realizate din hârtie 100% reciclată.

Ray aduce simplitatea și versatilitatea de top caracteristice brandului la un preț mai accesibil, facilitând configurarea primului sistem home theater pentru utilizatorii care nu s-au bucurat până acum de această experiență sau extinderea sistemului de sunet în mai multe camere.

Noul soundbar este compatibil cu toate serviciile favorite de streaming, astfel încât utilizatorii se pot bucura de filme, muzică și multe altele cu o configurare simplă și control rapid – trebuie doar să acceseze aplicația Sonos. Utilizatorii pot adăuga o pereche de boxe One la configurația lor home theater pentru a obține sunet surround sau se pot conecta la orice boxă Sonos pentru o experiență multi-room.

Sonos Ray va fi disponibil la nivel global din 7 iunie 2022 la prețul de 1.499 lei.