Gama de produse Symfonisk conține o poliță/boxă Wi-Fi, o lampă/boxă, iar acum un tablou sub forma unei boxe. Acesta poate fi agățat pe perete pe verticală sau orizontală sau poate fi pus pe jos sprijinit de perete. Nu funcționează cu baterie și vei avea un cablu vizibil ieșind din tablou, la fel ca în cazul televizoarelor. Există un cable management destul de bun pe spate, iar cablul are o lungime de 3,5 metri și poți lega două tablouri cu un singur cablu.

Un asemenea produs are 6 centimetri grosime și te vei putea bucura de sunet stereo dacă vei conecta două tablouri. Dacă ai un alt produs Symfonisk vei putea grupa o lampă cu un tablou de exemplu pentru a reda același sunet, dar nu în mod stereo. Noul produs Symfonisk suportă AirPlay 2, dar nu și bluetooth.

De ce ai vrea un asemenea produs? Cei de la Ikea și Sonos spun că muzica face parte din viața noastră, însă nu tot timpul există un loc potrivit pentru o boxă și drept urmare, un asemenea difuzor ar putea fi deghizat într-un tablou.

Acesta este disponibil pe alb și negru și vei putea schimba fațada astfel încât să nu te plictisești de imagine. Deocamdată sunt doar două astfel de stiluri disponibile, însă se vor adăuga și altele pe viitor.

Vor mai fi și alte produse Symfonisk? Reprezentantul IKEA a spus că vor mai fi și alte produse lansate în viitor. Tabloul Symfonisk va putea fi achiziționat din magazinele IKEA începând cu 15 iulie, însă în cadrul lansării oficiale nu a fost menționat și prețul. Potrivit The Verge, costul unui astfel de produs ar fi 199 de dolari, iar o fațadă ar costa 19,99 de dolari.