HT-S400 le permite utilizatorilor să audă sunetul din orice colț al încăperii, datorită compatibilității Dolby Digital de înaltă calitate, alături de tehnologia Sony S-Force PRO Front Surround dezvoltată pentru consolidarea experienței virtual surround sound.

Difuzoarele frontale includ și o unitate X-Balanced, cu o formă dreptunghiulară unică care maximizează diafragma. Aceasta reduce și deviația driverelor menținând presiunea sunetului, fapt ce oferă claritate vocală sporită și reduce distorsiunile.

Tehnologia Separated Notch Edge implementată pe difuzoarele X-Balanced îmbunătățește simetria amplitudinii verticale, un aspect esențial pentru claritatea sunetului. Reușește să facă asta prin utilizarea perforațiilor realizate strategic pe margini, care ajută la controlarea stresului din interiorul și din exteriorul marginii diafragmei. Cu aceste două funcționalități, utilizatorii nu vor rata niciun cuvânt în timpul scenelor pline de acțiune ori pe durata unei conversații tensionate.

Soundbarul vine însoțit de un subwoofer wireless puternic, cu un difuzor mare de 160mm, pentru a oferi bass mai profund, mai bogat. Acest subwoofer wireless amplifică impactul a tot ceea ce utilizatorii privesc și aud, astfel încât pot simți tunetul sau beat-urile profunde ale unui bass.

Conectarea soundbarului HT-S400 la un televizor Sony BRAVIA este rapidă și ușoară. Datorită unei interfețe de utilizare integrate, setările soundbarului apar automat în meniul Quick Settings al televizorului BRAVIA, pentru gestionare ușoară a setărilor de sunet și a volumului folosind telecomanda BRAVIA.

Iar pentru a reduce la minimum aglomerația generată de cablurile inestetice, soundbarul HT-S400 a fost construit pentru a primi reda wireless sunetul provenit de la televizoarele Bravia, pentru o conexiune ușoară, fără fir.

Soundbarul a fost construit pentru a le oferi utilizatorilor o experiență intuitive, datorită telecomenzii simple care combină un design confortabil, ce se așază frumos în mână, cu o operare facilă. Aceasta oferă și acces ușor la Voice mode, pentru a beneficia de dialoguri mai clare, dar și la Night mode – pentru momentele în care utilizatorii vor să privească la televizor fără să-i trezească pe toți ceilalți membri ai familiei.

Ușurința de utilizare este reflectată și de existența unui display OLED poziționat convenabil pe soundbar, care oferă informații imediate referitoare la starea soundbarului și la funcțiile setate din telecomandă, inclusiv sursa de intrare, volum și setări de sunet.

Preț și disponibilitate

Soundbarul HT-S400 este disponibil începând din luna aprilie 2022 la un preț aproximativ de 1336 lei.