Căștile WF-C700N au fost realizate având în minte confortul și stabilitatea, indiferent de mărimea urechilor utilizatorului. Sony a proiectat WF-C700N luând în considerare numeroase date privind forma urechilor, colectate încă de la lansarea primelor căști intraauriculare din lume, în 1982, precum și evaluarea sensibilității diferitelor tipuri de urechi. Căștile WF-C700N combină o formă care se potrivește perfect cu urechea umană, cu un design ergonomic al suprafeței, pentru mai multă stabilitate, astfel încât utilizatorii să se poată bucura fără pauze de conținutul lor audio preferat.

Carcasa de încărcare cilindrică este mică și ușor de transportat. Carcasa are o textură cu model geometric, pentru un plus de eleganță și un aspect premium. Aceștia pot alege din cele patru variante de culoare - negru, alb, lavandă și verde-salvie - pe cea care li se potrivește cel mai bine.

Aceștia vor putea anula zgomotul de fundal, cu ajutorul funcției specifice integrate, sau vor putea utiliza modul Ambient Sound pentru a rămâne conectați la mediul înconjurător.

În modul Ambient Sound, microfoanele orientate către față captează mai mult din sunetul ambiental din jurul utilizatorilor, astfel încât aceștia să se poată bucura de o experiență de audiție naturală, rămânând conectați la mediul înconjurător. Mai mult, pot personaliza setările în aplicația Sony | Headphones Connect sau pot utiliza setarea Focus on Voice pentru a discuta cu cei din jur fără a-și scoate căștile.

Modelul WF-C700N dispune, de asemenea, de funcția Adaptive Sound Control, care ajustează setările sunetului ambiental în funcție de locul în care se află utilizatorii și de ceea ce fac. Recunoaște locurile pe care aceștia le vizitează frecvent, cum ar fi locul de muncă, sala de sport sau cafeneaua preferată, și comută între modurile de sunet, pentru a se potrivi situației.

Modelul WF-C700N oferă un sunet de înaltă calitate datorită DSEE (Digital Sound Enhancement Engine). În plus, cu ajutorul driverului original de 5 mm de la Sony WF-C700N oferă un sunet impresionant, un bas puternic și redă vocile incredibil de clar, în ciuda dimensiunilor reduse, scoțând la iveală tot ce este mai bun din orice gen sau conținut audio. De asemenea, muzica poate fi modificată în funcție de preferințe cu ajutorul setărilor EQ din aplicația Sony | Headphones Connect.

Cu o durată de viață a bateriei de până la 15 ore, rezistență la apă certificată IPX4 și alte funcții inteligente, căștile cu adevărat wireless WF-C700N sunt proiectate pentru a se integra perfect în viața de zi cu zi.

Pentru un confort total, WF-C700N încorporează conexiune Multipoint, ceea ce înseamnă că pot fi conectate la două dispozitive Bluetooth® în același timp. Astfel, atunci când unul dintre utilizatori primește un apel, căștile sale știu ce dispozitiv este apelat și se conectează automat la cel potrivit.

WF-C700N oferă, de asemenea, o calitate fiabilă a apelurilor datorită Wind Noise Reduction Structure, care redă clar vocea, chiar și în condiții de vânt puternic.

Căștile WH-1000XM5 disponibile acum și în varianta de culoare Midnight Blue

Acum, Sony oferă tehnologia mult îndrăgită a extrem de popularului model WH-1000XM5 într-o nouă variantă de culoare elegantă Midnight Blue, permițându-le utilizatorilor să-și personalizeze și mai mult experiența de ascultare.

Sony a proiectat WF-C700N și WH-1000XM5 Midnight Blue nu doar pentru a fi elegante și moderne, ci și pentru a fi sustenabile. Materialul de ambalare folosit pentru cele două modele nu conține plastic, ceea ce evidențiază angajamentul Sony de a reduce impactul produselor și practicilor sale asupra mediului.

Prețuri și disponibilitate

  • Modelul WF-C700N va fi disponibil începând cu luna aprilie 2023, la prețul de aproximativ 640 lei.
  • WH-1000XM5 Midnight Blue va fi disponibil, de asemenea, începând cu luna aprilie 2023, la prețul de aproximativ 2100 de lei.