Folosind Procesorul de Imagine X1™ Ultimate dezvoltat de Sony, calitatea imaginii este precisă și clară pentru o experiență de vizionare cât mai realistă.

Calitatea premium a sunetului este un aspect foarte important în sesiunile de vizionare, iar noile modele beneficiază de Sound-from-Picture Reality™, tehnologie care le oferă utilizatorilor sentimentul că sunetul vine direct din ecran.

Noile modele vor continua să livreze intenția creatorilor cu Netflix Calibrated Mode, oferind conținut Netflix la calitate de studio și IMAX® Enhanced™ (doar la anumite modele).

Noile televizoare de la Sony vor beneficia, de asemenea și de Ambient Optimization (Optimizare Ambientală), o nouă tehnologie care optimizează imaginile și calitatea sunetului în orice mediu.

Va ajusta automat luminozitatea imaginii în funcție de lumina ambientală din cameră, crescând luminozitatea în camerele cu multă lumină și scâzând-o în camerele întunecate.

De asemenea, poate detecta obiecte din cameră, precum draperii sau mobilă care pot absorbi sau reflecta sunetul, modificând acustica astfel încât sunetul să nu fie compromis.

Pe lângă Ambient Optimization, noile modele Sony vor dispune de noul concept de design Immersive Edge.

Pentru următoarea generație de console de gaming, anumite modele vor suporta rezoluți 8K, 4K cu 120 de cadre pe secundă (FPS) și timp de răspuns rapid via intrări HDMI, livrând performanță maximă pentru o experiență de gaming de ultimă generație.