Gama de televizoarele BRAVIA de la Sony este prima compatibilă cu aplicația Zoom pentru TV, ce poate fi descărcată din Google Play Store.

Cu posibilitatea de a se conecta pe Zoom direct pe televizoarele BRAVIA, utilizatorii vor putea profita de toate caracteristicile care fac din Zoom una dintre cele mai importante platforme de comunicare video. Printre acestea se numără comunicarea video pe ecranul televizorului, partajarea ecranului și accesul la instrumente de colaborare. Utilizatorii vor putea, de asemenea, să folosească funcțiile avansate ale BRAVIA CAM – de exemplu, aceasta recunoaște locul în care se află utilizatorul în cameră și distanța față de televizor, apoi ajustează optim setările de sunet și imagine. Toate acestea sunt posibile cu o configurare foarte simplă - atunci când se utilizează un televizor compatibil cu BRAVIA CAM este nevoie doar de descărcarea aplicației Zoom din Google Play și deschiderea acesteia folosind telecomanda televizorului.

„Suntem încântați de parteneriatul cu Zoom, datorită căruia putem introduce opțiunea de videoconferință pe televizoarele noastre BRAVIA, făcând disponibile serviciile Zoom pe platforma Android TV”, a declarat Shusuke Tomonaga, Head of BRAVIA TV Product Design, Product Technology Center, Sony Corporation. „Acest parteneriat le oferă clienților noștri posibilitatea de a se bucura de o comunicare video mai realistă, pe un ecran mai mare, chiar din sufrageria lor, permițându-le să fie mai conectați cu cei dragi, fie că lucrează de acasă, învață de la distanță sau pur și simplu povestesc cu familia.”

„Suntem încântați să lucrăm cu Sony pentru a aduce Zoom pe televizoarele BRAVIA,” a declarat Eric Yu, Head of Hardware Partnership la Zoom. „Astfel, le permitem clienților noștri să se bucure de tot ce e mai bun din ambele domenii – confortul conferințelor video chiar pe televizorul lor și puterea instrumentelor de colaborare Zoom.”

Zoom va fi disponibil începând din această vară, pe televizoarele BRAVIA compatibile cu BRAVIA CAM.