Boxa compactă are un design rezistent și dispune de o curea practică ce permite atașarea boxei oriunde, pe rucsac, pe încheietura mâinii, sau chiar de un parasolar atunci când utilizatorii se bucură de soare. Datorită dimensiunii reduse, boxa XB31 poate fi luată oriunde, pentru ca utilizatorii să se poată bucura în continuare de melodiile preferate.

Utilizatorii se pot bucura de o experiență de audiție puternică datorită EXTRA BASS, ceea ce înseamnă că un radiator pasiv funcționează împreună cu un difuzor cu gamă completă pentru a îmbunătăți tonurile joase, amplificând, astfel, basul, în ciuda dimensiunilor compacte. În plus, procesorul Sound Diffusion propagă sunetul în orice încăpere, datorită tehnologiei sale DSP.

Pentru un sunet și mai puternic, utilizatorii pot conecta două boxe XB13 prin intermediul conexiunii wireless pentru sunet stereo.

XB13 este impermeabilă și rezistentă la praf, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de muzică chiar și la piscină, în parc sau într-o drumeție lungă, datorită ratingului IP67. Are o durată de viață a bateriei de până la 16 ore, cu un indicator al bateriei care indică pe telefon nivelul de baterie rămas.

Indiferent de locația utilizatorilor, microfonul încorporat le permite acestora să beneficieze de apeluri hands-free prin intermediul boxei.

XB13 încorporează și tehnologia Google Fast Pair, care face posibilă conectarea smartphone-ului sau a tabletei compatibile cu sistemul de operare Android în numai câteva secunde. Tot ceea ce trebuie să faceți este să porniți boxa și smartphone-ul din apropiere va solicita conectarea, astfel încât să vă puteți bucura de muzică în numai câteva secunde.

XB13 dispune de încărcare USB Type-C pentru conectivitate convenabilă și este disponibilă în șase variante de culoare, inclusiv negru, albastru, gri-bej (taupe), roz coral, albastru pudrat și galben.

Modelul SRS-XB13 va avea un preț de aproximativ 294 RON și va fi disponibil pentru cumpărare începând cu luna aprilie 2021