Toate boxele dispun de unități de tip X-Balanced de la Sony. Diafragma non-circulară oferă o presiune mai mare a sunetului și reduce distorsiunile, maximizând zona difuzorului, ceea ce înseamnă că utilizatorii se vor bucura de un sunet mai bogat și mai clar, indiferent de stilul de muzică pe care îl aleg.

XP700 dispune de trei tweetere frontale de înaltă eficiență și de un tweeter similar în partea din spate, care oferă sunet Omnidirectional Party cu bas intens și profund, dar și mai multă claritate.

XP500 și XG500 au două tweetere frontale de înaltă eficiență care, împreună, oferă audiție Party Sound puternică, potrivită pentru distracție. În plus, XG500 dispune de radiatoare pasive optimizate pentru a reproduce un bas clar, iar rezultatul este un sunet excelent care merită împărtășit cu cei din jur. Funcția MEGA BASS implementată pe întreaga gamă le permite utilizatorilor să regleze basul din boxă, oferindu-le un sunet mai puternic și mai profund.

Cu noile boxe din gama X-Series utilizatorii se pot bucura de muzică la fel ca de o experiență live. Cu modul LIVE SOUND, utilizatorii pot recrea acea atmosferă de concert.

Noua boxă XG500 are un rating IP66 ce garantează rezistența acesteia la apă și praf. XG500 este realizată folosind o țesătură textilă rezistentă la apă, care va menține boxa uscată și va propaga sunetul. XP700 și XP500 au un rating IPX4 care garantează că produsele sunt rezistente la apă.

Vă place să faceți karaoke? Atunci boxele din noua gamă X-Series ar putea fi pentru voi. Boxele sunt dotate cu intrări pentru microfon și chitară.

Atât XP700, cât și XP500 au multiple dispuneri și pot fi poziționate fie orizontal, fie vertical. Indiferent de formula preferată, un senzor de pe XP700 va optimiza sunetul pentru poziționarea aleasă și va oferi un sunet excelent. Toate cele trei boxe dispun de compatibilitate BLUETOOTH, astfel încât să poată fi cuplate direct la un dispozitivul compatibil și, astfel utilizatorii pot reda conținutul dorit direct către boxă.

De asemenea, toate cele trei boxe dispun de funcția Party Connect, care le permite utilizatorilor să cupleze până la 100 de boxe compatibile, care se vor sincroniza cu muzica și luminile.

Noile boxe din gama X-Series beneficiază de redare prin USB și, de asemenea, de încărcare USB. Astfel, utilizatorii pot reda muzică sau alte fișiere digitale utilizând portul USB. Mai mult, dacă smartphone-ul rămâne fără baterie, acesta poate fi conectat la boxă și se va încărca automat.

Modelul SRS-XP700 va avea un preț de aproximativ 2.460 lei și va fi disponibil începând cu luna iunie 2021. Modelul SRS-XP500 va avea un preț de aproximativ 1.700 lei și va fi disponibil începând cu luna iunie 2021. Modelul SRS-XG500 va avea un preț de aproximativ 2.000 de lei și va fi disponibil începând cu luna iunie 2021.