Cu cea mai rapidă creștere din Europa, Spotawheel le oferă clienților mașini second-hand sigure, rulate și verificate. Platforma este prezentă deja în Grecia, Polonia și Germania.

Cu o flotă internațională variată și un proces de achiziție exclusiv online, Spotawheel urmărește să inoveze piața auto second-hand din România.

„Obiectivul nostru principal pentru 2022 este să ne consolidăm poziția drept un pionier al platformelor de vânzare-cumpărare a mașinilor second-hand, aducând inovația pe piața din România. Am identificat nevoia românilor de încredere, onestitate și calitate privind mașinile de care sunt interesați, iar noi venim în ajutorul lor cu un proces transparent și sigur de achiziție”, a declarat Dan Croitoru, General Manager Spotawheel România.

Listată de Financial Times pe locul 39 în top 1000 de companii din Europa cu cea mai rapidă dezvoltare la nivelul anului 2021, și membră a rețelei globale comerciale Endeavor, compania Spotawheel se poziționează ca unul dintre liderii din industria de mașini second-hand.

De la probleme mecanice sau kilometraj fals, cumpărătorii de mașini second hand se confruntă cu nenumărate provocări atunci când își aleg automobilul și, de multe ori, își pierd încrederea în comerciant. Astfel, pentru a veni în ajutorul clienților, Spotawheel a rezolvat această provocare, oferind un pachet de servicii de calitate, mașini verificate în prealabil, un raport complet de inspecție și posibilitatea unui test drive chiar la client acasă. În plus, datorită formatului său online, Spotawheel permite ca întreg procesul de achiziție să se finalizeze cu doar câteva clickuri.

Toate mașinile din flota Spotawheel trec prin verificări atente, nu au accidente în istoric sau probleme mecanice, și cel mai important, kilometrajul acestora este unul real. Astfel, cumpărătorii pot fi siguri de calitatea mașinilor de care sunt interesați și pot da uitării provocările din trecut și orice îndoieli cu privire la automobilul achiziționat.Spotawheel oferă o garanție de până la 5 ani pentru mașinile din flotă.

Cu o politică de returnare în 14 zile, platforma le permite utilizatorilor să returneze mașina cumpărată, Spotawheel oferind posibilitatea de înlocuire gratuită a mașinii. Dacă totuși clienții vor să returneze mașina, fără a achiziționa una nouă, platforma asigură rambursarea 100% a costurilor.

Platforma pune la dispoziție un raport complet de inspecție a automobilului, care cuprinde în detaliu toate informațiile de care are nevoie clientul înainte de a achiziționa mașina. Raportul include fotografii de înaltă calitate și informații extinse, totul pentru a ajuta șoferii să ia cea mai bună decizie.

Cu Spotawheel, să cumperi o mașină este acum mai simplu. După doar câteva clickuri, mașina ajunge direct la ușa clientului, cu livrare gratuită, asigurată pentru orice locație din țară. În plus, înainte de achiziție, șoferul poate opta pentru un test drive care va fi realizat după livrarea mașinii la adresa indicată. Spotawheel oferă, așadar, o experiență transparentă de cumpărare, devenind un partener de încredere pentru șoferii în căutare de mașini second-hand, verificate după cele mai înalte standarde.