start-up.ro s-a înființat în septembrie 2015 cu scopul declarat de a fi o platformă de informații pentru și despre startup-urile din România. Nu am vrut să rămânem doar în zona de informații simple, pentru că scopul nostru a fost să fim “Man in the Middle”, adică punctul care conectează antreprenorii, investitorii și publicul larg.

Secțiunea de joburi vrea să fie un punct util de contact pentru antreprenorii care-și caută cei mai buni oameni. Poți să publici ca antreprenor ofertele tale de joburi, iar dacă ești un profesionist care vrea să muncească într-un startup din România și nu numai poți să găsești locurile disponibile aici.

Împreună cu SmartDreamers am decis să oferim posibilitatea startup-urilor din România și din străinătate să-și găsească cei mai buni angajați pe start-up.ro. Vei găsi toate joburile listate în secțiunea de Jobs de pe site, pe care o găsești aici.

Secțiunea este momentan în fază de beta testing public. Am adăugat job-uri de la companii de IT și startup-uri, dar poți să adaugi și tu job-uri pe care le vom promova pe site în cadrul unor articole. O perioadă, joburile din companii mari, chiar multinaționale, vor fi disponibile în secțiune, până când va fi populată cu locuri de muncă relevante în startup-uri. Ca orice startup, e work in progress și așteptăm feedback de la voi pentru a face lucrurile mai bune.

Avantajul față de alte platforme este că pe Jobs start-up.ro job-urile cele mai interesante vor fi promovate în articolele de pe site și apoi distribuite pe Facebook și în grupurile potrivite. Asadar, dacă ai nevoie de oameni buni, apelează la noi.

Intră aici, poți publica un job doar cu adresa de mail. Ai disponibile două postări gratuite, opțiune disponibilă pentru startup-urile care nu au foarte multe posturi disponibile. Platforma e oferită de SmartDreamers, un startup românesc care încearcă să transforme modul în care companiile își găsesc candidații potriviți, prin promovarea anunțurilor pe diferite platforme media.