Integrarea tehnologiei low-code dezvoltată de Aurachain în fluxurile operaționale face parte din strategia Depanero de a oferi o experiență cât mai simplă și rapidă clienților atunci când au nevoie de un serviciu din portofoliul companiei.

Prin aplicațiile dezvoltate pe platforma Aurachain, care va integra sisteme multiple precum SAP, API sau BI Tools, Depanero va automatiza o plajă largă de activități, de la cele mai simple procese până la cele mai complexe operațiuni, precum generarea unui inventar de piese de schimb, a AWB-urilor pentru livrare sau a facturilor.

Folosind tehnologia platformei Aurachain, Depanero va îmbunătăți astfel platforma de Service Management, transformare care vizează beneficii economice, operaționale și de servicii. Astfel, va fi posibilă automatizarea rapidă a proceselor specifice de service, precum și obținerea trasabilității complete a cazurilor care intră în fluxul operațional din platformă. În plus, calitatea experienței de utilizare este îmbunătățită semnificativ.

„Pentru Depanero, eficientizarea și simplificarea operațiunilor au reprezentat întotdeauna o prioritate. Platforma Aurachain automatizează procese de business și sarcini de rutină, mari consumatoare de timp, ceea ce ne va permite să ne concentrăm mai bine pe activitățile cu adevărat importante, și anume îmbunătățirea experienței clienților și a relației cu partenerii și furnizorii”, a declarat Claudiu Florescu, Platforms Manager la Depanero. 

Tehnologia low-code reduce semnificativ costurile de dezvoltare, permițând companiilor să-și adapteze rapid procesele la cerințe noi de business. Timpul de introducere a unui produs sau serviciu pe piață este diminuat, fiind facilitat și suportul tehnologic necesar pentru eventualele schimbări operaționale și pentru obiective noi. Noul sistem facilitează definirea datelor care trebuie captate, precum și a regulilor prestabilite din fluxul Depanero. Asigurarea bunelor practici pentru operațiunile interne se desfășoară mult mai simplu.

Beneficiile financiare și operaționale obținute conduc la o scalabilitate și o performanță mult îmbunătățite, asigurând cu succes dezvoltarea afacerii pe termen lung.

„Tehnologia low-code demonstrează încă o dată necesitatea în piață pentru soluțiile pe care le oferă. Rapiditatea, eficiența și siguranța cu care putem produce și implementa schimbările necesare în cadrul organizațiilor devin reper în industrie. Suntem bucuroși să fim cei care susțin demersurile de automatizare amplă ale companiei Depanero”, spune Ramona Sammouh, Head of Customer Success la Aurachain.

Utilizarea Aurachain ca platformă pentru modernizarea soluției existente de gestionare a serviciilor va oferi Depanero o agilitate fără precedent și posibilitatea de a se adapta rapid la noi nevoi de business. Platforma low-code va permite lansarea modificărilor în termen de câteva zile, micșorându-se perioada de implementare a schimbărilor.

Astfel, Depanero va putea regândi fluxurile operaționale și implementarea versiunilor digitale într-un interval de timp mult mai scurt decât în cazul unei abordări tradiționale de programare. Depanero va obține o mai mare eficiență operațională, dar și vizibilitate și control mai bune asupra operațiunilor de gestionare a serviciilor, într-un interval de timp redus.

Aurachain susține companiile să digitalizeze procese operaționale într-un timp scurt. Platforma low-code Aurachain asigură fluxuri de lucru automatizate și interfețe intuitive, bazate pe expertiză amplă a specialiștilor din domeniu, analiștilor financiari și dezvoltatorilor profesioniști, aducând valoare reală încă din prima zi. Organizații și guverne din toată lumea folosesc Aurachain pentru a reduce intervalul de timp necesar dezvoltării, pentru optimizarea operațiunilor comerciale și pentru accelerarea inovației.