Clari este un startup ce oferă o platformă care ajută organizațiile să facă o previziune mai bună a veniturilor. Andy Byrne, CEO-ul Clari, a declarat că a ajutat 21 de startup-uri să se listeze la bursă din 2016 până în prezent, inclusiv companiile amintite mai sus.

Acum, în timp ce compania urmărește să se listeze și ea la bursă, lucrează pentru a se extinde dincolo de vânzări și în alte domenii ale afacerii, cum ar fi marketingul și reînnoirea produselor, cu scopul final de a ajuta companiile să vândă clienților actuali.

„Companiile care obțin runde masive de finanțare sau se listează pe bursă, folosesc platforma noastră pentru a genera mai multă creștere, eficiență și predictibilitate”, a spus Byrne pentru Protocol.

Recent, Clari a strâns 150 de milioane de dolari la o evaluare de 1,6 miliarde de dolari. Astfel evaluarea lui Clari s-a triplat față de runda din seria D în 2019.

Este important ca un de tip enterprise software să ajungă la venituri anuale recurente de 100 de milioane de dolari. Asta este un semnal bun pentru veniturile viitoare și un semn puternic că urmează o listare la bursă, un lucru pe care investitorii îl doresc.

Pentru Clari, cea mai mare problemă nu va fi probabil lipsa de capital. Chiar și Byrne a numit actualul mediu de finanțare „cel mai nebunesc lucru pe care l-am văzut vreodată”. În schimb, trebuie să se dezvolte suficient de repede pentru a concura împotriva celorlalți furnizori. Provocarea devine apoi potrivirea dezvoltării produselor cu sprintul de vânzări necesar pentru a susține această creștere. În martie 2021, Clari avea 300 de angajați, iar planul era dublarea acestui număr până la finalul anului.