Noul birou din India e a cincea subsidiară pentru startup-ul din București. Românii de la dcs plus oferă soluții complete software pentru industria turismului pe mai mult de 50 de piețe la nivel global.

dcs plus continuă expansiunea sa globală și își deschide un birou de tehnologie la Gurgaon în India, conform traveldailynews.asia. E a cincea subsidiară a startup-ului românesc.

Gurgaon este recunoscut ca al doilea oraș pentru tehnologie din India și e în top 5 orașe pentru tehnologie din zona Asia Pacific. Cu ajutorul acestui birou, dcs plus va avea mai multă viteză strategică și flexibilitate pentru a dezvolta soluții pentru clienți.

Dezvoltările esențiale ale produsului vor fi în continuare făcute de la biroul din București, iar echipa din India va asigura cicluri rapide pentru dezvoltare și integrări ale produsului dcs plus în serviciile clienților.

Cristian Dincă, fondatorul și CEO-ul dcs plus a spus că „În contextul actual al industriei de turism, tehnologia poate juca un rol crucial pentru a accelera recuperarea. dcs plus trebuie să susțină nevoile într-o lume post-COVID. Împreună cu echipele talentate din Gurgaon și alături de echipa experimentată din București, obiectivul nostru va fi să susținem nevoile tehnice ale clienților și să dezvoltăm produse mai rapid”.

DCS Plus face produse destinate industriei turismului, dintre care unele sunt chiar lideri de piață.

Compania românească de tehnologie în domeniul turismului, DCS Plus, a primit o investiție din partea fondului de investiții Credo Ventures în 2017. Astfel, compania a ajuns la 6,2 milioane de dolari strânși până acum.

E a doua investiție a unui fond în compania din București, după cea făcută de Earlybird Venture Capital. Credo Ventures e o firmă de investiții concentrată pe Europa Centrală și de Est.