Everli a primit la începutul anului o investiție de 100 de milioane de dolari Series C și aceasta e folosită pentru extindere accelerată, primele piețe alese din Europa fiind Germania și România. În momentul acesta Everli activează în 80 de orașe din Italia, Polonia, Cehia și Franța.

Everli se bazează pe parteneriate cu supermarket-urile. Practic, utilizatorii comandă din aplicație și livratorii aduc produsele acasă. Germania și România au fost alese pentru că sunt piețe unde consumatorii au dorit astfel de servicii. Everli se bazează pe livrarea de produse pe care să le folosești toată săptămână, modelul fiind mai apropiat de Bringo.

Everli a fost fondat în 2014 la Verona. În momentul de față compania are parteneriate europene cu Lidl, Kaufland sau Carrefour. În perioada următoare Everli va deschide birouri la Berlin și București și va crea joburi de birou, dar și remote în Germania și România în zona de operațiuni, sales și marketing. De asemenea, Everli va urmări să aibă o flotă de Shoppers, adică livratorii care se duc după produse în supermarket.

În momentul de față compania are birouri la Milano, Verona și Varșovia. Are 250 de angajați și are 100 de parteneriate cu retailerii și 3.000 de parteneriate cu livratorii. Până acum Everli a făcut 3 milioane de livrări.