Programul organizat de Vienna Business Agency va oferi coaching, networking și workshop-uri pentru a susține obiectivele de business ale Nooka Space și pentru a-i ajuta să se extindă pe piața din Austria sau pe alte piețe europene.

Competiția la care a aplicat Nooka Space se numește Vienna Start-up Package, o inițiativă a Vienna Business Agency. E un program care vrea să ajute startup-urile să exploreze ecosistemul local.

Nooka Space a fost lansat în 2020 și operează în 7 țări europene. Oferă niște birouri de proximitate dotate cu internet de mare viteză și aer condiționat care pot fi amplasate în centre comerciale sau chiar în parcuri.

Poți afla mai multe despre Nooka Space din articolul amplu pe care l-am realizat cu ei.

„Suntem încântați să fim parte a programului Vienna Start-up Package și să avem ocazia să descoperim mediul de business vienez. Ne așteptăm să primim suport profesional de la stakeholderi, investitori și companii. Flexibilitatea spațiilor de muncă va influența viitorul muncii. Austria e o piață strategică pentru Nooka Space și sperăm să folosim această ocazie”, a spus Sandu Băbășan, cofondator Nooka Space.

Programul se va desfășura din 11 mai până pe 10 iunie la Vienna și va fi parte a evenimentului ViennaUP'22.

Nooka Space va fi alături de 18 startup-uri internaționale în acest program. Nooka Space operează în Irlanda, Elveția, Italia, Franța și România, iar anul acesta vrea să se extindă în Olanda, Spania, Portugalia și Belgia. Producția se realizează în România și Turcia.